Prostitúcióval gyanúsítják a ValóVilágost (18+) – „Nem vagyok k*rva!”

Pataki József 2019.05.06. Rivalda

Prostitúcióval gyanúsítják a ValóVilágost (18+) – „Nem vagyok k*rva!”

VV Vivient egy külföldi escort oldalon vélték felfedezni. Az AcNews-nak sikerült elérnie a lányt, aki magyarázatot adott a félreérthető képekre.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Az internet pöcegödrében találtunk rá arra a bejegyzésre, mely szerint a ValóVilág legutóbbi szériájában nem éppen szűzies életet élő VV Vivient azzal vádolják, hogy külföldön árulja a testét. A képeket elnézve megdöbbentő a hasonlóság.

Mielőtt bármit is állítanánk, természetesen felkerestük Vivient, hogy megkérdezzük tőle, valóban ilyen irányt vett-e az élete. A fiatal lány nem lepődött meg a híváson, ugyanis már többen is jelezték neki, hogy mi történt.

„Egyfolytában csörög a telefonom, és kérdezgetik az ismerőseim, hogy igaz-e a hír. Szeretném akkor most tisztázni, szemenszedett hazugság az egész. Mióta kijöttem a villából próbálják besározni a nevem, de ez most túlment egy határon. Megtettem azzal az oldallal szemben a jogi lépéseket – kezdte az AcNews-nak feldúltan VV Vivi. „Nem vagyok k*rva! Sosem voltam és nem is leszek. Ha jobban megnézik a képeket, annak a szerencsétlen lánynak a lábán van egy tetoválás. Nekem nincs olyanom. Ráadásul a hajam sem így néz már ki. Dániában pedig nagyon régen voltam. Egy régi képet vettek le, hogy összefüggésbe hozzanak.”

Vivien egyébként is nagyon érzékeny mostanában ugyanis nemrég vesztette el gyermekét, mely a villalét után fogant meg VV Krisztiánnal.

Ha sikerül egyébként kideríteni, hogy ki töltötte fel a bejegyzést, ami rossz hírbe hozta Vivit, komoly következményekre számíthat az illető, de az oldallal sajnos hosszú évek óta nem tudnak mit kezdeni a hatóságok.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT