Pucérmaratonra készül Varga Viktor – Ebből baj lehet!

Pataki József 2020.08.13. Rivalda

Pucérmaratonra készül Varga Viktor – Ebből baj lehet!

Anyaszült meztelenül akar végigfutni a Római parton több ember társaságában az énekes. Egy videokliphez készíti a felvételeket, de ebből akár komoly baja is lehet.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Az extravagáns énekes nemrégiben egy felhívást tett közzé a közösségi oldalain, melyen többen is ledöbbentek. Voltak már furcsa húzásai Viktornak, de ez mindent visz!

„Legújabb akcióklipembe meztelenséget vállaló sportoló nők és férfiak jelentkezését várom üzenetben. 18-100 éves korig. A jelenet egy közös futás szabadon, a Római parton” – írta az énekes.

Ezek után természetesen felhívtuk, hogy megkérdezzük tőle, hogyan született meg a fejében ez a gondolat, és mi a célja ezzel az egésszel.

„Egy videoklipet szeretnék forgatni az új dalomhoz. Egyfajta összekovácsolódást szeretnék megjeleníteni képileg. Az a tervem, hogy a klipben egyedül elindulok, majd szépen sorban csatlakoznak hozzám az emberek, a végén pedig közösen eldobjuk a ruháinkat. A meztelenséggel a felszabadulást szeretném szimbolizálni. Helyszínül pedig a Római partot választottam – vázolta fel az AcNewsnak Varga Viktor. – Azt gondoltam, hogy nem nagyon lesz jelentkező, mert ez nem az a korszak, amikor a meztelenséget lehet ábrázolni. Azt gondoltam, félnek majd megnyílni az emberek. Amíg nem tettem hozzá a felhíváshoz, hogy maszkban is lehet jönni, addig csak 4 ember, plusz egy nudista társaság jelentkezett. Utána már több ember mutatott hajlandóságot, most úgy állunk, hogy a nudisták, és még 12 ember fog részt venni a forgatáson, köztük közszereplők, de a kilétüket még nem árulom el.”

Persze felmerül a kérdés, hogy mi lesz ennek a vége. A rendőrség ugyanis nem igazán szívleli, ha valaki anyaszült meztelenül lófrál a nyílt utcán, főleg, ha egy tömegről van szó. Viktor akár még bajba is kerülhet emiatt, de úgy tűnik, őt ez nem igazán foglalkoztatja.

„Nem tudom lesz-e ennek következménye, de igazából nem is nagyon foglalkoztat a dolog. Egy egyszerű futást szervezek, és olyan időpontban, amikor nem hiszem, hogy sokan látják majd. Remélem, a napokban már sikerül majd leforgatnunk, alig várom, nagyon izgalmas project.”

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT