Puzsér botránya a Mulatási Party-n – A közönség közé hajította a mikrofont!

AC News 2016.12.30. Rivalda

Puzsér botránya a Mulatási Party-n – A közönség közé hajította a mikrofont!

Óriási balhét csinált Puzsér Róbert a színpadon, a Syma csarnokban a minap. A Sláger TV rendezett mulatós bulit, ahol a műfaj legnagyobbjai léptek színpadra. Mikrofont kapott a kritikus is, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakat ordított, majd miután lehalkították, magából kikelve dobta a közönség közé a súlyos mikrofont. A jelenlévők szerint csak a szerencsén múlott, hogy senkinek nem lett semmi baja! Az AcNews utánajárt a történteknek.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„A baráti társaságommal és a családommal érkeztünk erre a fantasztikus és színvonalas rendezvényre. Láttam az egész incidenst, mivel a színpad mellett álltunk. Úgy terveztem, hogy eltöltök egy kellemes napot a szeretteim körében, de sajnos ennek az úriembernek sikerült elrontania az egészet” – kezdte feldúltan az AcNews-nak Bódi Csabi.

„Fogalmam sincs, hogyan került a Syma csarnokba Puzsér, és miért jött el. Az egész balhé ott kezdődött, mikor Pixa felhívta a színpadra, hogy közösen énekeljenek el egy számot, de ő csak állt ott, mint az a „bizonyos” a lakodalomban. Csodálkoztam is, hogy miért ment föl, ha nem volt hajlandó semmit sem csinálni. Fogta a mikrofont és végül letette Pixa keverője mellé. Amikor azonban vége lett a dalnak, őrjöngeni kezdett a több ezer fős közönségnek. Elborult a tekintete” – mesélte a történetet részletesen a Sláger TV sztárja.

„Nem lehet úgy viselkedni a közönséggel, mint ahogy azt ő tette. Az ő népszerűsége is az emberek miatt van… Nem tudom szó szerint idézni a közönség felé intézett szövegelését, de mintha olyasmit mondott volna, hogy „csődtömeg vagytok és szánalmas emberek”. Nagyon lejáratta magát. A másik pedig az, hogy a Sláger tévé több milliós beruházását és munkáját károsította meg ezzel a magánakciójával, amivel persze a fellépőket is kellemetlen helyzetbe hozta. Szegény Bangó Margitnak kellett utána a színpadra mennie, és csak az ő profizmusán múlott, hogy nem lett elrontva mindenki kedve. Ő hozta helyre azt, amit Róbert elhibázott” – mondta el Csabi és tovább folytatta:

„A legmocskosabb dolog viszont csak ezután következett. Miután a hangosítók lecsitították az őrjöngését, Puzsér fogta a több százezer forintos mikrofont és a közönség soraiba hajította. Voltak terhes anyukák és gyerekek is az emberek között. Mi lett volna akkor, ha az egyiket eltalálja? Egy ilyen mikrofonnak súlya van, és simán be tudja szakítani egy ember fejét is. Hihetetlenül meggondolatlan volt… A mikrofon egyébként, ahogy láttam, el is tört, így pedig még több kárt okozott ez az ember. De még itt sem ért véget a történet, ugyanis amikor lehozták a színpadról, hangosan nyomdafestéket nem tűrő szavakat kiabált. Mélyen ledöbbentett mindenkit ez az egész! Hatalmasat csalódtunk Puzsér Róbertben!”

Természetesen felkerestük az illetékest is, hogy megkérdezzük, miért történt mindez azon a bizonyos estén. Puzsér nyilatkozatát szó szerint idézzük:

„Miután spontán felszólítottak, felmentem a színpadra, ahol a kezembe nyomtak egy mikrofont. Én beszélni kezdtem, de egyik pillanatról a másikra lekeverték a hangomat. Elnémítottak, gyaníthatóan azért, mert nem tetszett nekik, amit mondtam. Ekkor úgy éreztem, nem maradt más választásom, mint a néma mikrofont bedobni a közönség közé, és levonulni a színpadról. Az ugyanis nagyon nincsen rendben, hogy a Puzsér az nagyon jó, nagyon megfelel nekünk, és belekiabáljuk a mikrofonba, hogy következik Puzsér Róbert – egészen amíg úgy tűnik, hogy a Puzsér szereplése hoz nekünk. Aztán abban a pillanatban, amikor úgy érezzük, hogy a Puzsér szereplése már visz, azt a mikrofont, amit az előbb a kezébe adtunk, kikapcsoljuk. Ez így nem megy. Vagy akarjuk Puzsér Róbertet annak minden következményével, vagy nem akarjuk – bármelyik választás elfogadható. De az nem játszik, hogy Puzsér Róbert, aztán mégsem Puzsér Róbert, ha a véleménye éppen nem tetszik. Ha a Viva Comet képes volt arra, hogy színpadra szólítás után végighallgassa, amit mondok – pedig az enyhén szólva sem volt hízelgő – akkor legyen már képes ugyanerre a Mulatós Aréna is!”

Egyelőre kérdéses, hogyan került a rendezvényre a kritikus, de az biztos, hogy nincs jó véleménnyel a mulatós műfajról. Mindenesetre a később érkező előadók már semmit sem érzékeltek a botrányból. Bunyós Pityut is megkerestük, de ő már az éjszaka folyamán érkezett, így azt mondja: jó hangulat volt a helyszínen, semmi más, Puzsér esetéről pedig csak másoktól hallott. Talán jobb is…

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT