Puzsért három évre is lesittelhetik!

AC News 2017.01.16. Rivalda

Puzsért három évre is lesittelhetik!

Tovább gyűrűzik Puzsér Róbert botránya, amit még a Mulatási partyn robbantott ki. Mint kiderült, a megmozdulása miatt akár három évre is börtönbe zárhatják, ugyanis az ominózus fellépésén, több jogszabálysértést is elkövethetett, egyszerre.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, decemberben a Sláger TV rendezett egy mulatós bulit, ahol a műfaj legnagyobbjai léptek színpadra. Egy pillanatban mikrofont kapott Puzsér Róbert is, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakat ordított, majd miután lehalkították, magából kikelve dobta a közönség közé a súlyos mikrofont. A jelenlévők szerint csak a szerencsén múlott, hogy senkinek nem lett semmi baja! Csakhogy a történet itt még nem ért véget, ugyanis tegnap tette ki a 24.hu a felvételt arról a bizonyos napról, persze úgy, hogy a balhét már kivágták.

„Ami a videóból a rendezvény szervezőinek nyomására kimaradt: miután a Pixa nevű dj váratlanul a színpadra hívott, egy mikrofont adtak a kezembe azzal a felszólítással, hogy az alávaló veretést megszakítva szóljak a zavarbaejtően csekély számú közönséghez. Rövidke beszédemben sajnálatomat fejeztem ki, amiért csupán minden huszadik rossz ízlésű proli jött el mulatozni, és annak a reménynek adtam hangot, hogy január 7-én, amikor majd „Mulat az aréna”, mindannyian együtt leszünk. Ekkor a keverőpult mögött álló köztörvényes kerítő és strici, Ufó Zsolti váratlanul lekeverte a hangom. Tehát amikor mikrofont adtak a kezembe, még „őfelsége az egyetlenegy nagy király” voltam, amikor viszont olyasmit mondtam bele abba a mikrofonba, ami egy k***kat futtató, feketeöves ízlésbűnözőnek már nem tetszett, az a mondat közepén egyszerűen megvonta tőlem a szót. Ekkor nagyot hibáztam, ezt készséggel elismerem: ahelyett, hogy az egész k****tt keverőpultot ráborítottam volna Ufó Zsoltira, ezzel véve példás elégtételt, és akadályozva meg a további kulturális szennyezést, csalódottan eldobtam a mikrofont, és elhagytam a helyszínt”- írta a kritikus az esettel kapcsolatban.

Ez persze mind szép és jó, de arról már nem szólt a fáma, hogy az ismert tömeghergelő kis magánakciójával több jogszabálysértést is elkövethetett. Lapunk felkeresett egy ügyvédet, aki elmondta, mire számíthat ezek után Puzsér Róbert. Mondani sem kell: óriási mázlija van, ha nem fogják feljelenteni.

„Először is, mivel elhajította a mikrofont, ami valószínűleg össze is tört, vagyoni kártérítést vonhat maga után. Az világos, hogy ki kell fizetnie a rongálást”- kezdte az AcNews-nak Dr. Lichy József.

„Az viszont, hogy a közönségbe hajította, már színtiszta bűnügy. Ha eltalál vele egy embert, akkor súlyos károkat okozhatott volna. Ráadásul ez szándékosnak is minősül, hiszen tudatába volt annak, hogy emberek tartózkodnak a helyszínen. Nagyon örülhet annak, ha nem jelentik fel emiatt. Olyan kirívóan közösségellenes magatartást tanúsított, mely másokban megbotránkozást, vagy riadalmat keltett. Ehhez még hozzájön az erőszakos magatartás is. Tehát ez az egész egy garázdasági ügy, annak is a „nyilvános rendezvényen elkövetett minősített garázdaság” fokozata. Ennek a bűncselekménynek 3 évig terjedő szabadságvesztés lehet a következménye. Ha valaki feljelenti emiatt a közönség soraiból, vagy a szervezők közül, akkor Puzsér Róbert nagy bajba kerülhet”- árulta el az ügyvéd.

Természetesen felkerestük a rendezvényt szervező Sláger TV-t is, de ott azt mondták, hogy már „lecsengettnek” tekintik ezt az ügyet, így a továbbiakban mindenféle nyilatkozattól elzárkóznak ezzel kapcsolatban. 

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)