Rájár a rúd Zana Józsefre – „Sokszor azon gondolkozom, a föld alatt lenne a legjobb!”

Pataki József 2019.07.15. Rivalda

Rájár a rúd Zana Józsefre – „Sokszor azon gondolkozom, a föld alatt lenne a legjobb!”

Mostanában elég sok sajnálatos eset történik Zana Józseffel. Nemrég a metrólépcsőn zuhant le, nem sokkal később pedig agyérgörcssel került kórházba. Az idősödő, ámde fiatalos felfogású színész lesújtó gondolatokat osztott meg velünk.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Elsőként számoltunk be nemrégiben arról, hogy Zana József hatalmasat esett egy metrólépcsőn, miután hazafele tartott a bevásárlásából. Akkor összetörte magát, most pedig egymillió forintos kártérítést követel az üzemeltetőtől. A bajt csak tetézi az is, hogy nemrég egy baráti kártyaparti után szállították kórházba, mert hirtelen rosszul lett, később kiderült, hogy agyérgörcse volt. Felhívtuk az idősödő színészt, hogy érzi magát azóta, és bár a hangja, mint mindig, most is vidáman csengett, a szavai már annál komorabbak voltak.

„Legutóbb amikor rosszul lettem, a barátaim hívták rám a mentőket. A kórházban viszont nagyon nem éreztem jól magam. Nem is maradtam bent sokáig, megszöktem onnan. Minek maradjak ott? Hogy meghaljak? Azt itthon is tudom…”– kezdte AcNews-nak Zana József, aki nagyon egyedül érzi magát. Mint mondja; a gyerekei nem törődnek vele, nem hiszik el, hogy megöregedett, és szüksége van a társaságra.

„Mivel fiatalos a felfogásom, sem Zoli, sem Zita nem képesek megérteni, hogy megöregedtem. Szükségem lenne egy emberre magam mellé. Rám jár a rúd mostanában. Sokszor már azon gondolkozom, hogy a föld alatt lenne a legjobb. Nem érdekel már semmi” – mondta csalódottan.

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy gondolkozott-e már azon, hogy esetleg egy időseknek fenntartott intézménybe elmenne-e, ahol hasonló korú társaságban, szakemberek felügyelete mellett élheti mindennapjait.

„Még hogy én idősek otthonába? Isten őrizz. Ha tehetném a hátralevő napjaimat egy hotelben tölteném, de ahhoz el kéne adnom a lakásomat. Csakhogy ezt sem tudom megtenni, mert még mindig jelzálog van rajta, amit évekkel ezelőtt a fiam vett fel rá. Annak egy részét már visszafizette, de még mindig milliók vannak hátra. Sakk-mattot adott nekem az élet.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT