Rékasi végre megszólalt az állítólagos esküvőről!

AC News 2017.04.06. Rivalda

Rékasi végre megszólalt az állítólagos esküvőről!

Napok óta Rékasi Károly és Pikali Gerda eljövendő frigyétől hangos a sajtó. Az érintettek, a színész és a színésznő ugyan egyetlen cikkben sem szólal meg, ám a sajtó egy ismerősükre hivatkozva kész tényként tudatta a hírt, amely szerint az idei nyáron Gerda és Károly egybekelnek. Rékasi most kivételt tett az AcNews-al és megszólalt az üggyel kapcsolatban.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

 „Kari most először gőzerővel szeretne dolgozni, így csak a színházi évad utánra tervezik a nagy napot” – mondta a pár egy ismerőse a lapnak. „És semmiképp sem akarnak belőle médiaeseményt csinálni, azt szeretnék, hogy csak egymásra tudjanak figyelni, ezért meghitt, szűk családi és baráti körben, gyermekeik előtt akarják kimondani a boldogító igent. Még az is megfordult a fejükben, hogy elutaznak valahova vidékre édes kettesben, és csak két tanú lesz ott, amikor egybekelnek” - tette hozzá a bennfentes a Blikk Rúzsnak. Természetesen szerettünk volna gratulálni a párnak, Pikali Gerdát telefonon értük el. Ám a szép színésznő nem kívánta kommentálni az értesüléseket, mint mondta, magánéletéről nem szeretne több részletet megosztani a nyilvánossággal. Rékasi Károlyt hívtuk ezután, hátha ő közlékenyebbnek bizonyul, ám döbbenetünkre a színész gúnyos nevetésben tört ki.

„Esküszöm, nem értem az újságírókat!” – magyarázta Rékasi. „Ha legalább vennék a fáradságot és felhívnának, mint ön! De nem, eszükbe sem jut engem megkeresni, helyette inkább valamiféle ismerősre hivatkozva írnak össze-vissza! Ezért nem nyilatkozom már az egészségi állapotomról sem, annyi hülyeséget összehordtak azzal kapcsolatban is!” – magyarázta a színész, aki azt is hozzátette, hogy még az ilyen, nélküle készült cikkek sem tudják jókedvét szegni, de persze azért mégsem örül ezeknek. Azt is kifejtette, hogy milyen káros lehet egy-egy ilyen jellegű írás.

„Bele sem gondolnak, hogy milyen károkat tudnak ilyenekkel okozni! Amikor például azt írták, hogy a gyerekemet az összeférhetetlen magatartása miatt kirúgták az iskolából, Zsebi összeomlott. Gondoljon bele, a fiam, aki 4, 6-os átlaggal végezte az iskolát, díjakat nyert, nézett rám, és csak annyit tudott kérdezni: Most mi lesz? Hogyan nézzek így a tanárok szemébe?” – részletezte a színész. „Gusztustalan ez az egész! Komolyan mondom, kész katasztrófa!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT