Rejtély, mi lehet Sas Józseffel – „Reménykedünk benne, hogy egyszer talpra áll”

Pataki József 2020.09.28. Rivalda

Rejtély, mi lehet Sas Józseffel – „Reménykedünk benne, hogy egyszer talpra áll”

Jó ideje már semmit nem lehet tudni Sas József állapotáról. Még a legközelebbi barátai is értetlenül állnak a helyzet előtt.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A humorista tavaly januárban esett át kétoldali agyvérzésen. Egy ideig rendszeresen lehetett olvasni az állapotáról. Volt, hogy a felesége, vagy ő nyilatkozott, de hosszú hónapok óta csöndbe burkolózott mindenki. A legutóbbi hírt még a lánya adta júniusban, de akkor is csak szűkszavúan.

„Az édesanyámmal megegyeztünk abban, hogy bizonytalan ideig nem nyilatkozunk apu állapotáról. Annyit tudok csak mondani, hogy jól van, minden más nem fedi a valóságot” – mondta akkor Ágnes a Borsnak.

Azóta viszont már eltelt pár hónap, a rajongók pedig egyre jobban aggódnak, hogy nem tudnak semmit kedvenc humoristájukról.

Természetesen mi is próbáltuk tárcsázni a kabarémester nejét, - mint ahogy az elmúlt hetekben többször is - de csak többszöri hívásunkra vette fel a telefont, akkor pedig közölte velünk, hogy semmit sem hall, arról érdeklődött, hogy csomagot vittünk-e hozzájuk, majd bontotta a vonalat. Az, hogy milyen csomagról volt szó, valószínűleg örök rejtély marad. Ezek után felkerestük régi kollégáját, Heller Tamást, de általa sem jutottunk közelebb a nagy kérdéshez.

„Egy évvel ezelőtt beszéltem vele utoljára, akkor nem volt semmi változás, és szerintem jelenleg sincs. Arról már biztos tudnánk. Még meglátogatni sem tudjuk ezekben az időkben a veszélyhelyzet miatt. Inkább békén hagyjuk őt és reménykedünk benne, hogy egyszer talpra áll” – mondta röviden megkeresésünkre a színész, aki hozzátette; folyamatosan tesztelteti magát koronavírusra, és abban reménykedik, hogy októberben megtarthatja a premier előadását.

Sas József egy másik közeli barátja (aki szeretné, ha neve nem szerepelne a cikkben), elárulta, hogy hozzánk hasonlóan ő is próbálkozott már a művész feleségénél.

„Körülbelül másfél hete hívtam Jóskát, de a felesége vette fel a telefont. Akkor azt mondta, hogy mindjárt adja a vonalhoz, de aztán valahogy az megszakadt. Próbáltam utána többször is telefonálni, de többé nem értem el őket. Nyilván aggódom érte, hiszen sokáig együtt dolgoztunk, barátok maradtunk, de ilyen idősen egy kétoldali agyvérzésből szerintem már nem lehet felgyógyulni. De ne legyen igazam!” – mondta a neve elhallgatását kérő barát.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT