Rémálmai vannak Cicciolinának anyagi helyzete miatt

Soltész Mónika 2020.06.17. Rivalda

Rémálmai vannak Cicciolinának anyagi helyzete miatt

Hosszú hónapok óta a nyugdíján kívül nincs bevétele Staller Ilonának. Cicciolina az AcNewsnak elárulta, most már kezd aggódni, gyakran éjszaka sem tud aludni rémálmai miatt. Persze mindent elkövet, hogy átvészelje ezt az időszakot, könyvét és festményeit árusítja, illetve cicákat tenyészt, ami legalább átmenetileg kisegíti anyagilag.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Staller Ilona 1972-től él Olaszországban. Az egykori felnőtt filmest éveken át ellátták jobbnál jobb televíziós feladatokkal, azonban amióta a koronavírus-járvány miatt jelentős korlátozásokat vezettek be az országban, a plusz bevételei elapadtak.

„Nálunk február végén kezdődtek a korlátozások, azóta nagyon sok ember került bajba. Az üzletek nagy részét bezárták, rengeteg embernek megszűnt a munkája, a hírek szerint körülbelül háromszázötvenen öngyilkosságot követtek el a kilátástalanság miatt. Az adókat fizetni kell továbbra, aki pedig nem tesz eleget a kötelezettségeinek, börtönbe megy. Nekem is fogyóban van a megtakarításom, persze próbálok bevételhez jutni, de egyáltalán nem dúl fel a pénz, és nekem sem könnyű. Az idegrendszerem is hatással van, múlt éjszaka sem aludtam szinte semmit, mert rémálmaim voltak” – kezdte lapunknak Ilona.

„Nagyon pozitív gondolkodású nő vagyok, és hála Istennek vannak lehetőségeim az olasz határon túl is. Túl sok mindent még nem árulhatok el, de nagy lehetőségek nyíltak előttem Spanyolországból és Franciaországból, ami az életemmel van összefüggésben. Itt Olaszországban egyelőre minden leállt, semmilyen munkafelkérés nem érkezik hozzám. Nem titok, sok mindenben nem értek egyet az itteni kormánnyal, és mindenki ismer, hogy elég szabadszájú és őszinte vagyok, ami a szívemen, az a számon, kényelmetlen személy lettem sokak számára. Voltak televíziós műsorvezetői feladataim is, de már nem tartanak rám igényt” – mesélte az egykor pornósztár, majd hozzátette, legalább gyermekére nincs gondja.

„Ludwig egy házra lakik tőlem az egyik lakásomban. Szeretném őket eladni, de most nincs rá vevő. Annyira leestek az árak, hogy maximum az értékének a feléért lehetne kiárusítani. Ennek nincs értelme. Senki nem dob ki egy ötszázezer eurót érő lakásnak a felét. Szerencsére a fiam jól boldogul az életben, van pénze, az apja is támogatja, így nem szorul az én segítségemre. Művészember, el tudja tartani magát” – mesélte, majd hozzátette, nem tétlenkedik, és a nehéz helyzetben is megpróbálja saját erejéből megoldani anyagi problémáit.

„Készült egy 230 oldalas könyv rólam Memorie címmel. Száz euróba kerül, és aki szeretné tőlem személyesen átvenni, lehetőséget adok rá. Találkozom az illetővel egy pub-ban a lakásomhoz közel, egy cappucino mellett aláírom, készítünk egy közös fotót, és megkapja postaköltség nélkül a könyvet. Ha könyvesbolton keresztül vásárolja meg valaki, sajnos az árának a negyven százalékát elbukom, így pedig a teljes összeg az én zsebemben marad” – mondta Cicciolina, aki néhány héttel ezelőtt beázott, egyelőre sajnos nem sikerült megoldani a problémát.

„A fürdőszobám ázott be, kihívtam a szakértőket, és még mindig nem sikerült a dupla plafont megcsinálni. A fölöttem lévő lakás is az enyém, és ugyan megnéztük, de még mindig nem lehet megállapítani, hogy melyik részről folyik a víz. Egy speciális színes vizet fognak majd ezeken a csöveken átvezetni, ami által talán majd kiderül, mi az igazi probléma. Csak ezután kerülhet sor a fürdőszobám kijavítására, ami szintén nem lesz olcsó, legalább 2000 euró lesz a végösszeg. Ehhez pedig pénzre van szükségem. Tizenöt cicával élek együtt, fajtatiszta tenyészetem van. Üzletben ezer euróért árusítják a fajtáját, de én olcsóbban adom őket. Most négy cica van eladó, 400-500 euró darabja. Gyönyörűek! Régóta hobbim a festészet is, szebbnél szebb képeket készítettem már, azokat is árusítom. De bízom benne, hogy előbb-utóbb minden újra a régi lesz.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT