Retteg Olaszországban Cicciolina, anyagilag is padlóra került – „Ez már a harmadik világháború!”

2021.02.23. Rivalda

Retteg Olaszországban Cicciolina, anyagilag is padlóra került – „Ez már a harmadik világháború!”

Staller Ilonát több szempontból is aggodalommal tölti el a csaknem egy éve húzódó helyzet a világban. Egyrészt a sok rossz hír miatt tart a koronavírus elleni oltástól, másrészt újabb korlátozásokat vezettek be Olaszországban, ami miatt esélytelen, hogy dolgozhasson, hiszen munkái jelentős része külföldre szólítják. Az AcNewsnak kifejtette, mi az oka a bizalmatlanságának, és kijelentette, ez már a harmadik világháború.

video 5

Staller Ilonát, azaz Cicciolinát is megviseli a világban kialakult helyzet. Szeretne már utazni, és visszakapni a régi életét, de ezért cserébe nem mindenáron oltatná be magát.

„Jelenleg a 65 és a 75 év közötti korosztálynak folyik az oltása. Én még nagyon bizalmatlan vagyok, mert nem tudom, mit tartalmaznak a vakcinák. Úgy gondolom, addig, amíg én jól vagyok, és erős a szervezetem, lehet, hogy nincs is szükségem rá. Folyamatosan olvasom a híreket. Egyelőre nálunk nincs elegendő anyag, így várakozom, és ha már majd többet tudunk, akkor talán nyáron én is beoltatom magam” – kezdte lapunknak Ilona, akit aggodalommal tölt el, hogy csaknem egy éve nem tud utazni.

„A munkáim jelentős része külföldre szólítanak. Tavaly csupán Madridba jutottam el az ősszel, de akkor is rendkívül komoly vizsgálatokon estem át. A bevételektől teljesen elestem, és nekem is véges a pénzem. Tegnap hoztak egy új rendeletet, március 28-ig nem lehet egyik városból a másikba utazni, csak komoly indokkal. A tökölőm már tele van! Komoly összegre büntetik a szabályszegőket, akár 500 vagy 1000 eurójába is kerülhet az illetőnek. Ez még inkább kilátástalanná teszi a jövőt. Itt már tüntetést is szerveztek a vállalkozók, hangosan üvöltötték, hogy ki akarnak nyitni. Rengeteg éttermet, pubot, szórakozóhelyet érint, ami kenyeret jelentett nem csak a tulajdonosoknak, hanem a sok alkalmazottnak is. Sokak ebbe a helyzetbe teljesen tönkre fognak menni, kénytelenek lesznek végleg lehúzni a rolót. De érinti a hétköznapi embereket is, akiknek el kell tartaniuk a családjukat, de nem tudnak dolgozni. Rengeteg nőt, férfit kergetett öngyilkosságba ez a kilátástalan helyzet. Sorra nyílnak a pszichiátriai intézmények Olaszországban, mert annyian bekattantak. Kocsival nem merek közlekedni, mert több esetben dobáltak meg már autósokat kővel. Inkább metrózom, ha muszáj kimozdulnom itthonról, eltakarom az arcom a maszkkal, felveszek egy szemüveget, és nem ismernek fel. Mást nem lehet csinálni. A szívem szakad meg ebben a helyzetben, amire ki lehet jelenteni, hogy ez a harmadik világháború” – fejtette ki véleményét Cicciolina, majd azt is elárulta, hogyan igyekszik erősíteni immunrendszerét, ám súlya miatt aggódik.

„A napokban voltam egy tévéműsorban, teszteltek, de szerencsére negatív vagyok a koronavírusra. Utána azonban kicsit rosszul éreztem magam, megfájdult a torkom, és az az igazság, ha már csak az orra folyik az embernek, vagy tüsszent egyet, szinte mindenkinek az első gondolata a Covid. Rengeteg vitamint eszem, igyekszem vigyázni az egészségemre, de van, ami nagyobb étvágyat okoz, én pedig rettegek az elhízástól. Kislányként nádszál vékony voltam, anyukám mindig könyörgött nekem, hogy egy kicsit hízzak. Akkor kaptam B12 injekciót tőle, azt remélve, hogy néhány kilót felszedek. Étvágyam ugyan több lett, de egyáltalán nem lettem vastagabb” – mesélte az Olaszországban élő Ilona.

gdpr lábléc(400x300)
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
Medytop Hiperiol

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Rivalda

Árpa Attila: Évek óta készítem magam arra, hogy az én kislányom is felnő

Kiss Nóra 2021.03.08.
Árpa Attila életét is megnehezíti a járvány miatt kialakult helyzet, de minden intézkedést szükségesnek gondol és igyekszik ebből a legjobbat kihozni. A tavaszi időszakban időseknek segített bevásároln...

Szomorú idén a Dj-k világnapja - Lotfi Begi: Nagyságrendileg több millió forinttól estem el!

AC News 2021.03.05.
Ma van a DJ-k világnapja. Az AcNews a jeles nap alkalmából három lemezlovast kérdezett arról, hogyan élik meg a járvány okozta új helyzetet.

Németh Lajos is megkapta az oltást – Már egy éve nem láthatta lányát és unokáit

Kiss Nóra 2021.03.04.
Németh Lajos és felesége tegnap délután megkapták a koronavírus elleni kínai vakcinát. Az időjós semmilyen mellékhatást nem észlelt magán. Az AcNewsnak elárulta: már több mint egy &e...

Huppsz

Így éli meg a koronavírust Pataki Zita – „Volt, hogy 11 órán át aludtam”

AC News 2021.03.08.
A műsorvezető az AcNewsnak elmondta, hogy most már szerencsére jobban van, és viszonylag enyhébbek voltak a tünetei.

Gergely Robi: Pár perce virágot is vittem egy nőnek a rendelt lángosa mellé!

Pataki József 2021.03.08.
Igazi amorózó az énekes-színész még lángos-futárkodás közben is. Gergely Robi az AcNewsnak mesélt, hogyan ünnepli a nemzetközi nőnapot.

Sebestyén Balázs visszatér régi hobbijához! – „Megszülettek a gyerekek és abbahagytam”

Kiss Nóra 2021.03.05.
A Rádió1 műsorvezetője egyre nehezebben viseli a járvány miatti bezártságot. Balázs most visszatért régi hobbijához, amivel gyermekei születése után hagyott fel.
Gyogyszertár
video jobb 4
Video1
spaverin jobb(400x300)

AC News

Örülhetnek a virágosok: Kígyózó sorokban mérhető az idei nőnap is

AC News 2021.03.08.
A korlátozó intézkedések alól mentesülnek a virágboltok, így ma nyitva lehetnek, és minden bizonnyal sikerrel zárják a nemzetközi nőnapot, hiszen a virágot árusító üzletek vonalai folyam...

Mától életbe léptek a szigorítások!

AC News 2021.03.08.
A Magyar Közlönyben megjelentek a korlátozó intézkedések, melyek a következő két hétben, azaz március 22-éig lesznek érvényben.

Rakonczay Gábor újra megpróbál rekordot dönteni

AC News 2021.03.08.
Az extrém sportoló legutóbb 6 nap után adta fel, most pedig harmadjára is nekivág az 5200 kilométeres távnak, hogy felállítsa a világrekordot az Atlanti- óceánon.
Legnézettebb

  Sziréna

  Megölte élettársát egy nő Tiszavárkonyban

  Pataki József 2021.03.08.
  Több késszúrással megölte élettársát egy 43 éves nő Tiszavárkonyban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

  Több mint háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

  Pataki József 2021.03.08.
  Több mint háromszáz  határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

  Megkezdődött a fokozott ellenőrzés az utakon!

  Pataki József 2021.03.08.
  Megkezdődött és egész héten tart a fokozott ellenőrzés az utakon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
  CBA - slider
  HUBA
  Medytop Hiperiol
  spaverin jobb(400x300)

  Itthon

  Már egymillió embert oltottak be Magyarországon!

  Pataki József 2021.03.08.
  Megjöttek a legfrissebb adatok a fertőzöttekről, új halálozásokról, és oltottakról.

  Varga Judit: A nemzeti jogrendszer ismerete nélkül lehetetlen jogállamisági vitákat folytatni

  Pataki József 2021.03.08.
  A nemzeti jogrendszer és a jogi kultúra alapos ismerete nélkül lehetetlen jogállamisági vitákat folytatni - írta Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán vasárnap annak kapcsán, hogy egy francia magazin ...

  Kásler Miklós: A járványügyi védekezés legnehezebb hetei jönnek!

  Pataki József 2021.03.08.
  A járványügyi védekezés legnehezebb hetei jönnek, fegyelmezettnek kell maradni - erről írt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Facebook-bejegyzésében vasárnap.

  Világ

  Az afgán békefolyamat felgyorsítását javasolja az amerikai külügyminiszter

  Pataki József 2021.03.08.
  Az afgán kormány és a tálib lázadók között megrekedt békefolyamat újraindítására tett javaslatokat Asraf Gáni afgán elnöknek küldött levelében Antony Blinken amerikai kül&u...

  Tavaly nyár óta nem mért mélyponton a halálozások száma Nagy-Britanniában

  Pataki József 2021.03.08.
  A vasárnap ismertetett adatok szerint tavaly nyár óta nem mért mélypontra csökkent a Covid-19 betegség okozta halálozások száma Nagy-Britanniában.

  Új rendeletet írt alá Joe Biden

  Pataki József 2021.03.08.
  Rendeletet írt alá a szavazati jog gyakorlásának megkönnyítéséről vasárnap Joe Biden amerikai elnök, a véres vasárnap néven elhíresült tragikus esemény 56. évfordulójának a...
  bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
  video jobb 2
  video jobb 4
  video jobb 3

  Profil

  Magyarok készítik az európai királyi paloták lobogóit

  AC News 2021.03.06.
  Különleges vállalkozást üzemeltet Papp János már a rendszerváltás óta. Zászlókat készítenek, mégpedig nem is akármilyeneket. Az általuk készített lobogókat lát...

  Dr. Tóth Frank: Fel kell vértezni az immunrendszerünket

  Pataki József 2021.02.28.
  Lapunk ezúttal a kétszeres Európa-bajnok , világbajnoki ezüst- és bronzérmes és olimpiai 4. helyezett keletnémet születésű magyar vízilabdázóval beszélgetett, aki jelenleg gyógyszer&eacu...

  Krizbai Teca: Szeretném bebizonyítani, hogy vakként is lehet valaki jó pszichológus

  Kiss Nóra 2021.02.20.
  Krizbai Tecát 2011-ben, a Csillag Születik versenyzőjeként zárta szívébe az ország, ahol egészen a döntőig jutott. A látássérült énekes azóta 25 éves felnőtt nő lett, nemrég megh&aacu...

  Amiről beszélnek

  Lebénult Cinthya Dictator bal keze

  AC News 2021.03.08.
  A népszerű fotós a LifeTV-n Joshi Bharatnak mesélte el a szörnyű történetet.

  Ezért kérlelték 10 éven keresztül Erős Antóniát a gyerekei

  Pataki József 2021.03.08.
  A híradóst gyermekei rendkívül kitartóan ostromolták azzal, hogy egy kutyával is bővüljön a család. Erős Antónia és férje tavaly májusban tettek eleget gyermekeik kérésének, melyet egy ...

  Lebuktatták Wolf Katit

  Kiss Nóra 2021.03.08.
  Az énekesnő 2019 augusztusában jelentette be, hogy 20 év után külön utakon folytatják gyermekei édesapjával. Azóta nem nyilatkozott magánéletéről, most azonban kiderült: újra rátalált a...
  poggyasz rivalda
  video jobb 3
  spaverin jobb(400x300)
  b3 jobb(400x300)