Rettegett Benkő László! - Megtudta a felülvizsgálatok eredményét

Soltész Mónika 2018.08.31. Rivalda

Rettegett Benkő László! - Megtudta a felülvizsgálatok eredményét

Benkő László a tavaly diagnosztizált rákja miatt ma is rendszeres kontrollvizsgálatokra jár. Három havonta újra és újra kell átélnie a félelmeit, míg nem tudja meg, hogy az aktuális vizsgálat mit mutat ki. Az Omega billentyűsének éppen most volt aktuális megjelennie az orvosánál, és az eredményeket az AcNews-sal osztotta meg elsőként.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Egy országot sokkolt a hír, amikor nyár elején az AcNews megírta, hogy az Omega billentyűse daganatos betegséggel küzd. Azóta Benkő László túl van a kemoterápiás kezelésen, illetve november közepén operációt is végrehajtottak rajta, hogy a zenész mielőbb színpadra állhasson. Szerencsére mindez már csak a múlté, hiszen ma a teljes felépülésre koncentrál, és igyekszik mindent pótolni, ami kimaradt eddigi élete során.

A zenész mai napig három havonta jár rendszeresen ellenőrzése. A héten volt aktuális a következő CT-vizsgálat, amely garantáltan megmutatja, hogy állapota javult-e vagy épp ellenkezőleg, romlott. Nem csoda, hogy az Omega billentyűse ezért minden alkalommal retteg a vizsgálat eredményétől. Talán ehhez nagyon sokat hozzátesz az is, hogy több barátját veszítette el az elmúlt hetekben, hónapokban, szintén a ráknak köszönhetően. A zenész lapunknak elárulta, milyen eredménnyel zárta az utolsó vizsgálatot.

„Most már mindig kell járnom rendszeresen felülvizsgálatra. Ami nem is baj, mert így legalább megnyugodhatok, hogy tényleg meggyógyultam. Szerdán volt az aktuális CT. Bíztam abban, hogy csakúgy, mint az utolsónál, most is jó híreket kapok. Szerencsére ez így is történt, ugyanis továbbra is minden rendben van” – mondta lapunknak a zenész, aki azt is hozzátette, ezekben a napokban feszültebb az átlagosnál.

„Mindig izgulok, ami érthető, hiszen mostanában több barátomat is elveszítettem” – árulta el Laci, aki hozzátette, most is van olyan barátja, kollégája (Molnár György Elefánt, a szerk.), akinek szüksége van a támogatására, hiszen ő az ékes bizonyítéka arra, hogy meg lehet gyógyulni.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)