Rubint Réka: A gyermekeinket ok nélkül bántják!

AC News 2020.01.23. Rivalda

Rubint Réka: A gyermekeinket ok nélkül bántják!

Rubint Réka kifakadt, de egyáltalán nem férje védelme érdekében tette… Sőt, a fitneszedző úgy fogalmazott: Norbinak átgondoltabban, megfontoltabban, tapintatosabban kellett volna véleményt formálnia, de úgy gondolja, párja képes egyedül is kiállnia magáért. Gyermekei viszont nem érdemlik meg, hogy ocsmány, emberhez nem méltó módon bántsák őket. Réka most ezért állt ki a nyilvánosság elé, és azt is kijelentette: nincs rászorulva Norbira és a pénzére sem!

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Mint ismeretes, Schobert Norbi nyilatkozata végigsöpört az egész országon, és többen nemtetszésüket nyilvánították ki a véleményével kapcsolatban, miszerint egy nőnek csak úgy, mint egy férfinak, meg kell őrizni a jó alakját, ha sikeres házasságot szeretnének maguknak tudni. Rubint Réka eddig nem alkotott véleményt az üggyel kapcsolatban, de most úgy érezte, meg kell tennie, hiszen már a gyermekeiket is bántják, ok nélkül, ráadásul eléggé trágár stílusban.

„Rengeteget gondolkoztam azon, hogy írjak-e. Az elmúlt napok megadták a választ! Igen! Leírom nektek azt, amit gondolok! Nem a férjem nyilatkozatáról, mert aki ismeri Norbit, pontosan tudja, hogy milyen! Őszinte és néha nyers! Sokszor nem jól kommunikál, de egy biztos! Soha, senkit nem szeretne és szeretett volna megbántani. Szív-lélek ember, akit 19 éve tisztelek, szeretek! Szerelemmel! – kezdte bejegyzését, majd azzal folytatta, hogy nem azért van együtt ennyi éve Norbival, mert rá lenne szorulva. – Nem vagyok rászorulva sem rá, sem a pénzére, még mielőtt ismét jönne a hát persze, nélküle egy senki lennél duma. És nem vagyok rákényszerítve semmire! (…) 23éve ugyanezzel a súllyal, ugyanezzel az alkattal, s uram bocsá a munkának köszönhetően - mert ugyebár edző vagyok és hát az edzés izommal jár!- izmosabban tolom az ipart! Nem Norbi kényszerít, ahogy a sok ostoba, eszetlen kántálja. Ha nem tűnt fel, akkor jelezném! Nekem ez a munkám! A fodrásznőt sem a férje kényszeríti a hajvágásra és a pék sem az asszony utasítására süti a kenyeret minden hajnalban. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem védeni és megvédeni jöttem a Szerelmemet! Nagyfiú! Képes rá egyedül is! (…) Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmány, emberhez nem méltó módon, ok nélkül bántanak! Hangsúlyozom! Gyerekeket! A gyerekeinket! Éppen ezért kérném azokat, akik újfent csak trágár, emberhez méltatlan, alpári stílusban fejtenék ki ebben a posztban is a véleményüket, tartsák magukban! Norbinak volt/van egy véleménye. Belenyúlt a nyílt sebbe. Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. Az ország felordított! (…) Igen! Egyetértek! Átgondoltabban, megfontoltabban, pontosabban, tapintatosabban kellett volna... de a tényeken nem változtat.”

A teljes poszt itt olvasható:

 

Ezek után több sem kellett, a követői egyből elárasztották a kommentszekciót. Cikkünk készültekor, már több mint hatezren formálták meg véleményüket az elhangzottakról, mely bizonyítja, hogy így vagy úgy, de fontos témában szólalt fel a Schobert házaspár. Többen is Réka pártján álltak.

Az írással kapcsolatban egyébként kerestük Rubint Rékát, de nem sikerült elérni. A legutóbbi megosztott képe szerint éppen síelni van.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT