Rubint Réka: Gáspár Laci olyat mondott Larának, ami az egész életére hatással lehet!

2020.03.30. Rivalda

Rubint Réka: Gáspár Laci olyat mondott Larának, ami az egész életére hatással lehet!

A sztáranyuka soha, semmit nem erőltet rá a gyermekeire. Így gyönyörű, kamasz lányára sem, pedig évek óta figyeli mennyire szép, tiszta énekhangja van. Azonban jól tudja, hogy Lara nem szeret szerepelni. Réka éppen ezért örült az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának, mert itt Lara úgy adhatta önmagát, úgy mutathatta meg hangját, hogy közben senki nem tudta, ki ő valójában…

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Büszkébb már nem is lehetne Rubint Réka, akinek egy szem lánya nagy sikert aratott az Álarcos énekes című műsorban. Schobert Lara évek óta énekel, ő az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező TikTok felhasználó a világon. Nem véletlen, hogy a többi közösségi oldalát is rengetegen követik. Rubint Réka és férje, Norbi tisztában vannak lányuk tehetségével, szívük titkos vágya, hogy Lara komolyan foglalkozzon az énekléssel.

„Persze, mint minden szülő, én is elfogult vagyok a gyermekeimmel kapcsolatban, de tudom reálisan nézni őket” – mondta az AcNewsnak a sztáranyuka. „Semmit nem erőltetünk rájuk, úgy gondoljuk, akkor lesznek boldogok, ha azzal foglalkoznak, amit szeretnek. Régóta felfigyeltünk lányunk hangjára, hogy milyen szép tiszta. Én zenei általános iskolába jártam, énekeltem kórusban is, szóval nem csak édesanyaként figyeltem a tehetségét. Olyan érzelem van a hangjában, ami odabilincsel. Mérleg a csillagjegye, érzelmi vonalon működik. Ő sosem akarta, hogy az embereknek előítéletei legyenek vele szemben, azért, mert ő Schobert Lara.”

A fiatal lány éppen emiatt nem akart korábban szerepelni, bármennyire szeret énekelni.

„Ez az érzés mindig benne volt, éppen ezért, amikor megkeresték az Álarcos énekesből, és megnézte a műsor formátumát, rögtön igent mondott, és mi teljesen egyetértettünk vele. Itt úgy mutathatta meg a tehetségét, hogy közben nem kellett tartania az előítéletektől, mert a bájos Fagyi jelmezben énekelt. Nem csak a szereplése miatt vagyok rá nagyon büszke, hanem azért is, ahogy ezt végigcsinálta a suli mellett. Míg készült, minden nap hajnalban kelt, ment ruhapróbára, aztán onnan az iskolába, onnan énekpróbára, táncpróbára, este későn ért haza, és utána még tanult. Arról nem beszélve, hogy az egész szereplését titokban kellett tartani. Mindössze az édesapja, én és a párja tudta, neki el kellett mondani, nehéz lett volna mindig kitalálni, miért nem találkoznak.”

 A titkolózás nem csak Lara, de Réka számára is kihívást jelentett. Ő ugyanis hetente három-négyszer találkozik a műsor nyomozói közé tartozó Gáspár Lacival.

 „Nem tudok hazudni, amikor Laci kérdezgetett, mindig adtam a hülyét, először azt hitte, én vagyok. Nagyon fel volt építve a műsor, le a kalappal! Egyébként, amikor Laci azt mondta Larának, hogy reméli, találkoznak az X-Faktorban, láttam, hogy a lányom elérzékenyül. Tiszteli, szereti őt, azt hiszem ez egy olyan mondat volt tőle, ami hatással lehet Lara egész életére.”

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT