Rubint Réka: Hiszem, hogy együtt meg tudjuk változtatni a világot!

2020.03.17. Rivalda

Rubint Réka: Hiszem, hogy együtt meg tudjuk változtatni a világot!

Mozgalmat indított követői körében a sztáranyuka, aki nagyon hisz a közösség erejében. Rubint Réka a „Szedd szebbé a világot” nevet adta a kezdeményezésnek, aminek célja: felhívni az emberek figyelmét a környezetvédelemre és a mozgásra. Réka az AcNewsnak elmondta: büszke arra, hogy már most többen csatlakoztak hozzá abban, hogy futás közben tisztítják a szeméttől útvonalukat.

 

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Sokakat meglepett, amikor meglátták mit posztolt pár nappal ezelőtt Rubint Réka az Instagram-oldalára. Az ismert anyuka egy teli szemeteszsákkal látható a képen, amit ő maga töltött  meg, méghozzá szokásos napi futása közben. Réka arra biztatja követőit, ők is tegyék ugyanezt, mert hisz abban, hogy együtt minden könnyebben megy, a környezetvédelem is.

„Mindig szoktam arról posztolni, merre és mennyit futottam azért, hogy az emberek lássák, nem kell a testmozgáshoz drága edzőbérlet, drága ruha, bárki megteheti” – mesélte lapunknak a háromgyerekes anyuka. „Pár nappal ezelőtt megláttam futás közben, hogy kinyílt az ibolya. Annyira szép volt, ezt is szerettem volna megörökíteni. De annyi szemét volt körülötte, hogy nem tudtam képet csinálni. Ekkor jött az ötlet, hogy egy gumikesztyű és egy kukazsák simán elfér a zsebemben, hazaszaladtam, majd visszamentem és megtisztítottam azt a részt. Mindig futás közben jönnek a legjobb ötleteim, most is, kiötöltem, hogy ebből mozgalmat csinálok.”

Rubint Rékának közel 320 ezer követője van az Instagramon, 875.000 a Facebookon, bízik benne, hogy közülük sokan csatlakoznak a kezdeményezéshez.

„Hiszek a közösség erejében, és abban, hogy együtt meg tudjuk változtatni a világot! Az óráimon is mindig mondom az embereknek, fogják meg egymás kezét, érezzék a másikból áradó energiát. Ha ez a sok energia összeadódik, akkor csodákra vagyunk képesek! Közszereplőként fontosnak tartom, hogy jó példát mutassak. A környezetvédelem és a mozgás nagyon fontos, erre szeretném felhívni az emberek figyelmét. Mostanában a hírességek közösségi oldala hirdetésekkel van tele, én viszont szemeteszsákkal pózolok. És erre biztatom a követőimet, büszkén posztolják ki, hogy ők is teleszedtek egy zsákot szeméttel, hiszek benne, hogy fognak ebben sokan követni. Külön büszkeség, hogy pár órával azután, hogy kitettem ezt a fotót, felhívott a nagyfiam, Norbika, futni indult és megkérdezte, hol tartjuk a kukazsákot…”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT