Rubint Réka: Nagyon büszke vagyok a fiamra! - Norbikát sokáig támadták súlya miatt

AC News 2019.03.28. Rivalda

Rubint Réka: Nagyon büszke vagyok a fiamra! - Norbikát sokáig támadták súlya miatt

Kőkeményen edz, heti ötször két óra vízilabda, cross fit edzés, futás és édesanyját is elkíséri a hétvégi aerobik edzésekre. Ifj. Schobert Norbit régen sokat támadás érte a plusz kilók miatt, de mára teljesen átalakult, a husi kisfiúból széles vállú kamasz lett.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Schobert Norbi és Rubint Réka mindig igyekeztek elrejteni fiuk, Norbika elől a gyalázkodó kommenteket, amiben a külsejét kritizálták, de nem dugták a fejüket a homokba.
"Hihetetlen számomra, hogy sokszor a felnőttek is, tisztelet a kivételnek, milyen kegyetlenek tudnak lenni egy gyerekkel. Egy gyerekkel, aki éppen fejlődésben van, egyik héten még csak 162 centi, aztán nyúlik egy nagyot. Sokat bántották Norbikát, akkor szerencsére még nem volt fent a közösségi oldalakon, így hozzá nem jutottak el ezek a kommentek, de az iskolában így is előfordult, hogy odaszóltak neki. Megkapta, hogy fitnesz szülők gyereke, mégsem kockás a hasa. Kegyetlen dolog egy gyereket bántani, szülőként engem is megvisel, hazudnék, ha azt mondanám, hogy lepereg" - nyilatkozta az AcNewsnak Réka, aki férjével együtt nem egyszer beszélgetett fiukkal az őt ért támadásokról. Azt vallják, gyermekeik számára a legjobb példával ők szolgálhatnak, és mindent meg is tesznek azért, hogy Lara, Norbika és Zalán kövessék az iránymutatásaikat.
"Az apukája is sokat beszélgetett vele az egészséges táplálkozásról és arról, hogy változtatni kell. Norbika pedig szárnyra kapott, nagyon sokat sportol. Eleinte a tenisszel kezdte, de aztán kiderült, hogy neki az egyéni sport nem jön be annyira. Aztán a fociba is belekóstolt, de túl későn, és már nem tudta volna behozni a lemaradását a korosztályához képest. A testnevelő tanára tanácsolta, hogy próbáljuk ki a vízilabdát, ami aztán nagyon bevált. Ezután jöttek a Larával közös crossfit edzések, a futás és újabban elkísér az aerobik edzésekre" - tudtuk meg életmód-tanácsadótól, aki elárulta azt is, nem csak a sportteljesítménye, de a tanulmányi eredményei is javultak Norbikának.
"Nagyon büszke vagyok rá, az eredményei őt igazolták és még az iskolában is jobban teljesít. Lehet, hogy a bizonyítvány is kitűnőre sikerül, de maximum egy-két négyes lesz."  

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)