Rubint Réka őszinte vallomása – „A legszebb születésnapom az volt, amikor utoljára együtt ünnepeltünk édesapámmal”

AC News 2019.06.28. Rivalda

Rubint Réka őszinte vallomása – „A legszebb születésnapom az volt, amikor utoljára együtt ünnepeltünk édesapámmal”

Kép: Schobert Norbert Facebook

A gyönyörű Garda-tónál ébredt 41.születésnapján Schobert Réka. A háromgyerekes sztáranyukát nem foglalkoztatja a kora, bár nem tagadja, egy nehezebb hétvége után nehezebben megy a regenerálódás. Arra nagyon büszke, hogy ahol nem ismerik fel, ott legtöbbször lánya, Lara testvérének nézik, nem az édesanyjának. Az AcNewsnak Réka azt is elmesélte, melyik volt a legemlékezetesebb születésnapja.

 

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Bár nem kerek évforduló, az biztos, hogy valami szép és romantikus ajándékkal lepi meg férje, Schobert Norbert a születésnapos Rubint Rékát. A fitneszlady ma a Garda-tónál ébredt, ahol pár napot töltöttek el nagy boldogságban a családdal.

„Gyönyörű helyen voltunk, nagyon jól éreztük magunkat” – mesélte lapunknak a háromgyerekes anyuka. „Ott kezdtük el az ünneplést, jó volt, hogy az egész család ott volt. Norbi azt mondta, otthon folytatjuk. Mindig valami szép, romantikus dologgal lep meg, kíváncsi vagyok, idén mivel. Nem érzem egyébként magam 41 évesnek, és nagyon jólesik, hogy most is, mint máshol, ahol nem ismernek, nem gondolják, hogy ennek a három gyönyörű gyermeknek az édesanyja vagyok. Sőt, rendszeresen azt hiszik, hogy Larának a nővére vagyok. És valljuk be, egy nő akárhány éves, hiú. Én is az vagyok, ezért ez mindig nagyon jólesik. Persze az, hogy nem érzem a korom, abban az egészséges táplálkozásnak, és a rendszeres sportnak hatalmas szerepe van. De az sem titok, hogy egy-egy húzósabb hétvége után már nem úgy regenerálódok, mint húsz évesen, ez most már hosszabb időt vesz igénybe.”

Réka azt sem titkolja, hogy az elmúlt években volt sok nehéz pillanat, de semmit nem csinálna másképp.

„Mindenkinek vannak kemény, megoldhatatlannak látszó történései az életében. Mint ahogy vannak csodálatos és felejthetetlen pillanatok is. Azt gondolom, hogy ezek végül kiegyenlítik egymást. Vannak veszteségek, amiket nehéz feldolgozni. Tényleg igaz, hogy amikor elveszítesz valakit, amikor már nem tudod átölelni, megfogni a kezét, akkor érzed mit veszítettél el… Ezek vissza nem hozható dolgok. Én elveszítettem édesapámat, és most visszagondolva az volt életem legszebb születésnapja, a 39., amikor utoljára együtt ünnepeltünk a Hertelendy kastélyban, amikor még ő is ott volt!”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)