Rubint Réka: Romantikus társlelkek vagyunk Norbival

2019.02.06. Rivalda

Rubint Réka: Romantikus társlelkek vagyunk Norbival

A Schobert-házaspár sosem mulasztja el az alkalmat, hogy kifejezzék, mennyire szeretik egymást. Rékának nem kell a névnapjáig várnia, hogy szerelme virággal lepje meg, de Norbi is bármikor számíthat arra, hogy felesége megjelenik az irodában, és elrabolja egy közös ebédre.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Boldogságuk 18 éve tart, házasságukban voltak ugyan nehézségek is, de mindig együtt oldották meg a problémákat. Minden sikert közösen értek el, három gyermeket nevelnek együtt, az életüket el sem tudnák képzelni egymás nélkül. Schobert Norbi és Rubint Réka a hétvégén családostul tért vissza arra helyre, ahol minden elkezdődött.

„Visegrádon töltöttünk egy varázslatos hétvégét, és nagyon jól éreztük magunkat. Norbival mi romantikus társlelkek vagyunk, imádunk nosztalgiázni, visszaemlékezni a legszebb pillanatokra, és ez a pár nap is a szép emlékek felidézésével és a töltődéssel telt” – mesélte el az AcNewsnak az életmód-tanácsadó. A gyerekekkel kedvenc visegrádi hoteljükben szálltak meg, amely több szempontból is különleges helyszín számukra.

„Tizennyolc évvel ezelőtt ide hozott el Norbi az első randevúink egyikén, itt kirándultunk a környéken tizenhét évvel ezelőtt. 2002 tavaszán itt forgattuk le az első VHS kazettámat, ősszel pedig itt házasodtunk össze, de az első házassági évfordulónkat is itt ünnepeltük. Ezen a helyen indult el a közös életünk. Én akkor 24 éves voltam, Norbi 31, rengeteg emlék köt minket a Dunakanyarhoz” – mondta Réka, és hozzátette: Norbival szeretnek a jól bevált helyekre visszatérni itthon és külföldön egyaránt. Lara, Norbika és Zalán pedig szívesen tart a szüleivel, szeretik hallgatni a régi történeteket.

„Vannak olyan sztorik, amelyeket többször is el kell mesélnünk nekik. Nagyon boldog vagyok, hogy a gyerekek ezeket az élményeket velünk együtt élik át. Szerintem meghatározó, hogy felnőttként milyen emlékekre gondolnak vissza a gyerekkorukból. Különösen ügyelünk Norbival arra, hogy az érzelmi fejlődésüket ezzel is segítsük. Nálunk például nemcsak digitális fotók vannak otthon, hanem előhívatjuk a képeket, és úgy nézegetjük őket közösen. Fontosak a gyökereink, sokszor vagyunk Jászberényben a szüleimnél és a tesóméknál. Felemlegetnek régi sztorikat, hogy például milyen volt a disznóvágás, meg amikor tyúkot kopasztottak” – mesélte Réka, aki azt sem rejti véka alá, hogy az ő életükben is voltak nehézségek. Éltek át együtt hatalmas üzleti bukást is, amit közösen kellett átvészelniük, szinte mindenüket eladták akkor, hogy talpra álljanak.

„Nyilván minden kapcsolatban vannak mélypontok, vannak buktatók, de mindenkit arra biztatok, hogy álljon bele ezekbe a helyzetekbe, oldják meg együtt a problémáikat. Nemcsak anyagi, hanem érzelmi hullámvölgyeink is voltak, de sosem fordult meg a fejünkben, hogy ne maradjunk együtt. Annyira mély az érzelmi kötődésünk, hogy ez felbonthatatlan. A legnagyobb bajban is képesek vagyunk összetartani. Ha valami rossz ért minket, elővettük a pajzsunkat, és együtt mentünk előre. A gyerekeimnek is azt kívánom, hogy találják meg az életükben a megfelelő társat!”

Réka alakreform táborai is sikeresek, vendégei luxus körülmények között, gyönyörű környezetben edzhetnek vele. Nyolc éve Zalakaroson kezdte a táborszervezést, és azóta már a világ több mint 50 országában szervezett ilyen közös edzést, és mindig gyorsan betelnek a helyek. Az AcNewsnak elárulta, mi a sikere titka.

„Az emberek megtisztelnek a bizalmukkal, ami óriási felelősség számomra. Fontos, hogy nagyon jól érezzük magunkat, erre külön ügyelek. Szerencsére nagyon sok a visszajáró, elégedett vendég. Én abban hiszek, hogy az a legjobb ajánlás, ha ők mesélnek az ismerőseiknek az élményeikről. A legutóbbi táborban is voltak, akik már a családjukat vagy barátaikat is elhozták” – mesélte Réka.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)