Sarka Kata tartja a lelket a királynő-jelöltekben – Túl nagy a feszültség a táborban

2017.06.16. Rivalda

Sarka Kata tartja a lelket a királynő-jelöltekben – Túl nagy a feszültség a táborban

Vasárnap tartják a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntőjét, ahol 16 gyönyörű lány közül kerül ki majd a győztes. Az AcNews ennek kapcsán felkereste Sarka Katát, a szépségverseny háziasszonyát, aki elárulta milyen hangulat uralkodik a döntő küszöbén a táborban…

php bejegyzeseknel(200x300)

„Nyilván vannak feszültségek, és azt látom, hogy kicsit elfogyott a lendület így a végére a lányokban. Mert nagyon nagy az izgalom, és a koncentrációjuk most nem a legjobb. Ezért reggel kicsit össze kellett őket kapni egy bíztató beszéddel. Ma léptek be először a stúdióba, és ma látták meg először az új díszletet. Imádták” – magyarázta lapunknak Sarka Kata, aki annak ellenére, hogy igyekszik mindenben a lányok segítségére lenne, elárulta, hogy közvetlenül ki a jelöltek mentora a táborban.

                     

 „Zolika, ahogy én nevezem, a lányok babysittere koordinálja őket, és vele mindent megbeszélhetnek. Olyan ő közöttük, mint egy apuka” – mondta nevetve a Magyarország Szépe verseny tulajdonosa, aki elmondta milyen lenne az ideális királynő, aki méltó utódja lenne a korábbi győzteseknek.

„Úgy gondolom, hogy külsőre mindegy. De igazából ezek a lányok egytől egyig mind gyönyörűek. Tulajdonságaiban kell megfelelni. Tudatosnak kell lenni, viszont nem szabad törtetni. Tudni kell alázatosan viselkedni, viszont tudnia kell különbséget tenni alázat és meghunyászkodás között. Ezek a dolgok nagyon összetettek. Aki ismeri Kulcsár Edinát, vagy Gelencsér Tímeát és hallott velük készített interjút, az tudja, hogy milyennek kell lennie valójában egy szépségkirálynőnek” – nyilatkozta az AcNews-nak Sarka Kata, aki kérdésünkre elárulta, hogy lát-e ideális jelöltet a szépségek között.

                     

„Én azt hiszem, igen. Bár ilyenkor az utolsó három napban sok minden kiderül róluk. Például, hogy ki mennyire bírja a feszültséget, és a nyomást” – vélekedett a Miss World Hungary háziasszonya.

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lép majd színpadra. A bikinis kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok, valamint a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör is lesz. A győztes Miss World Hungary udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri választja ki.

További cikkek

php bejegyzeseknel(200x300)
demeter bejegyzeseknel(200x300)
Spaverin bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)