Sas József felesége csirkepörkölttel várja haza a kabarékirályt - „Bármit megtennék, hogy teljesen felépüljön”

2019.07.17. Rivalda

Sas József felesége csirkepörkölttel várja haza a kabarékirályt - „Bármit megtennék, hogy teljesen felépüljön”

Fotókredit: MTI

Hat hónapja nem volt otthon pesthidegkúti otthonában Sas József. Mint ismert: a Jászai Mari-díjas művész kétoldali agyvérzést kapott, most a MAZSIHISZ Szeretetkórházban ápolják. Felesége minden nap friss házi kosztot visz neki, a hazaérkezésére pedig csirkepörköltet főz. Zsuzsa asszony az AcNewsnak elmondta: nagyon nehéz volt ez az időszak mindenkinek, és bíznak benne, hogy a családi otthon még nagyobb erőt ad majd a humoristának a gyógyulásra.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Nagy nap lesz a csütörtök a Sas család életében, fél év után újra együtt lesznek pesthidegkúti otthonukban. A nagy hazatérésre már minden készen áll, a kabarékirály felesége, Zsuzsa asszony, és lányuk Ági mindent előkészítettek. Mindenki izgatott, és boldog, ma még az utolsó simításokat végzik Sas József szerettei.

„Gyönyörű a lakás, minden ragyog, ahogy a szívünk is” – mondta boldogan lapunknak Komjáti Zsuzsanna. „Hat hónap nagyon hosszú idő, azóta nem volt itthon Józsi. Ezért nagyon készülünk, kicsinosítottuk az otthonunkat, és csirkepörköltet főzök, mert bár nagyon jó volt a koszt a MAZSIHISZ-ban, azért a házi koszttal semmi nem vetekszik. Józsi kérte ezt, persze bármit szeretett volna, megcsinálom. Több mint negyven éve vagyunk házasok, persze volt, amikor turnén voltak, hogy pár napig nem aludt itthon, így már nagyon hiányzik.”

Sas József korábban elmesélte, hogy egy művelődési házban találkozott először Zsuzsával, aki népművelőként meghívta fellépni a feltörekvő humoristát. A kabarékirály nagyon határozott volt, nagyon vágyott a házasságra a fiatal lánnyal, aki 11 évvel fiatalabb nála. Egy évvel később megköttetett a frigy. Azóta élnek nagy szeretetben, boldogságban.

„Nagyon nehéz időszak van a hátunk mögött, és még nem nyugodhatunk meg” – folytatta. „Az orvosokkal közösen döntöttünk az otthoni ápolás mellett. Beszereztünk mindent, amire itthon szükség lesz, de persze nem lesz könnyű. De én úgy érzem, hogy a családi légkör, a családi otthon új erőt ad Józsinak, és teljesen felépül. Szeretném megköszönni a barátoknak, rajongóknak azt a végtelen szeretetet, amit az elmúlt hónapokban kaptunk tőlük!”

(fotó: Madách Színház)

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT