Schmuck Andor beadta a derekát, hamarosan bővül a család

Soltész Mónika 2020.07.31. Rivalda

Schmuck Andor beadta a derekát, hamarosan bővül a család

Schmuck Andor nagyjából hat hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy életmódot vált. Óriási eredményt ért el, ugyanis múlt héten ünnepelte 30. kilójának elvesztését. Az AcNewsnak elárulta, nem állítja, hogy könnyű, sőt komoly gondjai akadnak jelenleg az öltözködésével, hiszen minden ruhájából kifogyott. Vannak, akik látványos változása mögött betegséget sejtenek, azonban ez nincs így, jobban érzi magát, mint valaha. Sőt hamarosan bővül a családja is, melyről elsőként lapunknak mesélt.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Múlt héten ünnepeltük a harmincadik kilóm elvesztését. Ennek köszönhetően nagyon tudatosan és felkészülten azt csinálok, amihez éppen kedvem van. Átlagban havi öt kilót sikerült lefaragnom magamról. Kemény munka, és aki azt állítja, hogy meg lehet szokni a fogyókúrát, az nem mond igazat, mert ezt nem lehet megszokni” – kezdte lapunknak Andor, aki úgy érzi jó úton halad.

„Valentin nap közeledtével, amikor belevágtam a diétába, éjjel azt álmodtam, hogy mignont eszem, és amikor épp már beleharaptam volna, azt éreztem, nem szabad lenyelnem, ki kell köpnöm. Ekkor ébredtem fel, ám azonnal tudtam fejben, hogy győztes vagyok. Ha már álmomban is ellent tudok állni a finomságnak, akkor nagy baj nem lehet” – mesélte az ex-politikus, majd hozzátette, komoly problémái adódtak a ruhatárával.

„Semmit sem tudok már hordani a régi ruhatáramból. Azonban édesanyám hála istennek egy határozott és optimista típus, így ezelőtt húsz évvel egy kiárusításon vásárolt egy jó adag 46-os inget. Persze már akkor sem voltak jók rám, de félretette azzal a szándékkal, még jó lehet a későbbiekben. És milyen jól tette! Így jelenleg van 18 darab vadonatúj ingem. Igaz, hogy húsz évesek, de nem mentek ki a divatból, mert azóta visszajött a ’cápanyak’. Öltönyökkel kicsit rosszabb a helyzet. Szeretnék tovább fogyni, és majd akkor beszerezni néhányat. De jól van ez így, mert azáltal, hogy összementem, több hely van az asszonynak az ágyban, és ez már önmagában eredmény” – fűzte hozzá sejtelmesen Schmuck, majd elárulta, hogyan reagálnak fogyására az emberek.

„Két fajta típus van. Az egyik gratulál, a másik, aki óvatosan megkérdezi, nem akar kellemetlen helyzetbe hozni, de mit mondtak az orvosok. Sokan azt hiszik, hogy beteg vagyok. Mindenkit meg szoktam nyugtatni, hogy jól vagyok” – jelentette ki az expolitikus, aki elárulta, milyen eszközöket vetett be a fogyása eredményessége érdekében.

„Nekem sokat segített az elején, hogy csináltam egy táblázatot, amelynek az egyik oszlopában 24 órát, a másikban pedig 30 napot jelöltem ki. Ebben minden egyes órát, amit be tudtam tartani, beikszeltem. A harmadik, negyedik nap után annyi X halmozódik fel, ami ösztönöz arra, nincs értelme elrontani. Ezt ajánlom minden fogyókúrázónak, mert nagyon motiváló. Emellett az első, és a legfontosabb lépés az volt február elején, hogy kihúztam a hűtőt. Otthon hat hónapja nem üzemel, ez is nagyon sokat segít” – mesélte Andor, aki szeptemberben ünnepli feleségével egy éves házassági évfordulójukat, amit még számos fontos dátum előz meg.

„Szeptember 28. még egy kicsit odébb van. 2-án ünneplem az 50. születésnapomat, majd 13-án Szenes Andrea felkért, hogy a Szenes Iván Emlékesten Fodor Zsókával adjunk elő egy duettet, jelenleg erre készülünk, majd ezután fordulunk rá a házassági évfordulónkra” – mondta a Tisztelet Társaságának az elnöke, és egy titkot is megosztott lapunkkal, hamarosan bővül a család is.

„Egy év után úgy néz ki, hogy beadom a derekamat, és szeptember 28-án érkezik az új családtag egy törpemalac személyében, akinek négy lába van, és állítólag szobatiszta. Egy évig nyaggatott Eszter, így most engedtek a kérésének.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT