Sihell Ferry jövőre indul a Kékszalagon – "Idén még csak a part széléről szurkolok!”

2017.07.06. Rivalda

Sihell Ferry jövőre indul a Kékszalagon – "Idén még csak a part széléről szurkolok!”

A 49. alkalommal megrendezett Kékszalag vitorlás verseny előszele a népszerű énekest, Sihell Ferryt is megihlette, aki elárulta, milyen számára a tökéletes álomkép, amit egyszer mindenképpen meg szeretne valósítani. A zenész egy kis nyaralóra is szert tett, de egyelőre sem hajókázni, sem pedig pihenni nincs idő, hisz első a közönség. A Kékszalagon Ferry is részt vett, aki a Trimedio csapatának szurkolt egyelőre csak a part széléről…

hbs(400x300)

„Én nagyon csodálom a hajókat. Nyilván nem tudom megtenni, hogy egy nyugodt vízen, a parttól távol kifekszem egy üveg borral vagy sörrel a kezemben, és elmélázom a vízen… nekem ez a legszebb álomszerű kép. Ha lesz rá mód az életemben, biztos vagyok benne, hogy meg fogom ezt valósítani” – mesélt elképzeléseiről az AcNews-nak a népszerű mulatós énekes, aki annak ellenére, hogy a levegőben félni szokott, a vízen biztonságban érzi magát.

„Nem félek a hajótól, bár ha a tengerre kellene menni egy hasonló vitorlással, akkor biztosan félnék is, de így, hogy a Balaton nem olyan nagy, nem vagyok rosszul, biztonságban érzem magam. Elegánsnak érzem a hajókat. Jó sport. Ez picit a nagyfiúk játéka” – vélekedett az énekes, aki minden csodálata ellenére, saját hajóról nem ábrándozik.

    

„Én nem vállalnám be a hajózást, de nagy öröm, hogy kipróbálhatom. Idő hiányában nem érzem, hogy kellene nekem egy vitorlás, de a fejemben élő álomképet szeretném élőben is megérezni, bár több mint valószínű, hogy nem a saját hajómon.”

Ahogy a legtöbb magyar embernek, úgy Ferry szívéhez is közel állnak a magyar vizek, így néhány évvel ezelőtt egy kis nyaralóra is szert tett.

„Több mint 3 éve vettünk egy kis nyaralót azzal a szándékkal, hogy majd milyen jó lesz néhány napot, vagy egy-egy hétvégét eltölteni a családdal. Odáig jutottunk, hogy még kulcsunk sincs hozzá” – mondta nevetve a zenész.

„Bár a családból sokan használják, de mi nem tudjuk élvezni. Viszont én azt mondom, hogy Istennek hála. Mert amíg van rá lehetőségem, és amíg Ő engedi, addig nem akarok pihenni. A 44.- et töltöttem be – bár sokak számára ez is egy kor – de én nem érzem még ennek a hátrányát. Tele vagyok energiával. 85 évre kalibráltam be magam, amit tudom, hogy meg is kapok, így most ezerrel dolgozom, tele vagyok dallamokkal és ötletekkel, amit át szeretnék adni az én drága közönségemnek. Sőt remélem, 70 évesen is bíztatnak majd azzal, hogy Ferike, szeretünk!” – magyarázta lapunknak Sihell Ferry.

További cikkek

php bejegyzeseknel(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
Spaverin bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)