Sok millióval károsították meg Zana Józsefet

2017.08.31. Rivalda

Sok millióval károsították meg Zana Józsefet

Sok millió forinttal megkárosították ismerősei a 78 esztendős színészt. Ganxsta Zolee édesapja azonban nem panaszkodik, inkább előre néz.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Mindig azt tartottam fontosnak, hogy el tudjak menni bárhova, elmehessek nyaralni és legyen egy kocsim. Nem kell nekem villa se nyaraló, csak annyi pénz, hogy ne szenvedjek hiányt, egy szép lakás és egy jó autó” – mondta a színművész és hozzátette: mindebből mára a szép lakás maradt, ám az sem tehermentes, mert megengedte a fiának, Ganxsta Zoleenak, hogy arra vegyen fel jelzáloghitelt.

„Mi, Zanák mindent megoldunk. Zoli 30 millió forintot vett fel. Ennyit már vissza is fizetett, de még mindig ennyivel tartozik. Az elején 160 ezret fizetett, most 320 ezret kell minden hónapban befizetnie. Kidolgozza a belét, hiszen a lakásfenntartásra és az ételre is költenie kell” – magyarázta József, aki saját bevallása szerint, ha nem is túl fényesen, de megél.
„Minden ember szeretne jól élni, én viszont élek és ennek is örülök. Én sosem kértem senkitől, engem viszont többen is megvágtak. Sok embernek adtam kölcsön. Az egyik ismerősöm 4 millió forintot kért már több, mint tíz évvel ezelőtt. Azóta elhunyt, de a halála előtt azt mondta, ne aggódjak, mert majd a családja megadja a tartozást. Ebből nem lett semmi. Hiába perelem őket, hiába járt már kinn náluk a végrehajtó is, egy forintot sem láttam még az összegből” – árulta el a színész, aki egyébként jelenleg új produkcióra készül. Hamarosan a József Attila Művelődési Központban lát majd vendégül olyan elismert művészeket, mint Koós János és Aradszky László.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT