Sokkoló! – Barbie babává szabatja magát VV Vivien

Pataki József 2020.06.23. Rivalda

Sokkoló! – Barbie babává szabatja magát VV Vivien

A legfájdalmasabb műtéti beavatkozásokat is bevállalja Bétéri Vivien, hogy elérhesse álmai külalakját. A fiatal lány nemrég a harmadik műtétjén esett túl. A látvány pedig hát… szokatlan.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Sok gyermek fantáziál arról, hogy mi is lesz felnőtt korában. Van, aki űrhajós, van, aki orvos vagy ügyvéd szeretne lenni. Egyeseknek sikerül is elérnie gyermekkori álmait. Vivien már egészen kiskorában eldöntötte; ő Barbie baba szeretne lenni. Világszerte vannak olyan férfiak és nők, akik babaszerű, már-már nem evilági testet és arcot varázsolnak maguknak különböző sminkekkel, de gyakran a szikétől sem ijednek meg. Nemrég az egykori ValóVilágos is elkezdte megvalósítani az álmát, de az ahhoz vezető ösvény teli van fájdalommal. Őt azonban ez nem érdekli, egyetlen célja lebeg a szeme előtt és csak magának akar megfelelni.

„Már nagyon régóta nézegettem bizonyos orosz modelleket, akik élő Barbie babává operáltatták magukat. Nekem is ez az egyik nagy álmom. És nem azért, hogy megfeleljek egy férfi ideálnak (a párom nem is nagyon támogatja ezt), hanem csakis önmagamért” – kezdte lapunknak Vivien, aki múlthéten is két komolyabb beavatkozáson esett át.

„Pár évvel ezelőtt a melleimet csináltattam meg, de már akkor tudtam, hogy nagyobbat szeretnék. Múlthéten végre eljutottam a plasztikai sebészhez, és nagyobbra cseréltettem az implantátumokat, izom alá helyezték a legmodernebb technológiával, ami sokkal tartósabb, plusz az orromat is átszabattam, hogy szép pisze legyen. Nem volt egyszerű műtét, és fájdalmaim is vannak, de megéri” – folytatta az ex-villalakó.

Azt persze nem lehet mondani, hogy Viviennek ne lennének eddig is szép számmal férfi hódolói. Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy oldalon, pár dollárért bárki feliratkozhat a profiljára, ahol buja tartalmakat is megtekinthet a testéről. De ez nem elég. Elárulta; további beavatkozásokat is tervez.

„Igenis, rá lehet szokni a plasztikai műtétekre. Mint mondtam, már az első műtétem közben azon gondolkoztam, hogy mi lesz a következő. És ennél a háromnál sem fogok megállni, még további négyet tervezek. A következő testrészem a szám lesz, a többiről viszont még nem beszélnék. Aztán, ha egyszer gyermekvállalás után megváltozik a mellem, természetesen azt is újra fogom csináltatni. A párom nem ért egyet velem ezekben a dolgokban, a legutóbbit is ellenezte, de kitart mellettem, és jelenleg is ő ápol. Nagyon boldogok vagyunk együtt.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT