Sokkoló fotó! Jolly tarkopaszra váltott – „Nem mondhatják, hogy homokos vagyok!”

2018.05.16. Rivalda

Sokkoló fotó! Jolly tarkopaszra váltott – „Nem mondhatják, hogy homokos vagyok!”

Kopaszra nyíratta a haját Jolly, az ismert mulatós sztár. Az énekes az eredményt gyorsan meg is mutatta a rajongóknak a közösségi oldalán, ám az újítás nem aratott osztatlan sikert a fanatikusok körében. Egyesek szerint azonnal vissza kellene növesztenie dús haját, mert a tarság nagyon rosszul áll neki, mások szerint egyenesen ijesztő az új viselettel. Jolly elsőként az AcNewsnak reagált.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Az énekes nem érti, hogy a haja levágása miért vált ki szélsőséges indulatokat az emberekből.
„Senkinek nem akarok megfelelni, és senki véleménye nem érdekel. Most jön a nyár, akár még 40 fokos meleg is jöhet, én pedig szeretném magamat kényelmesen érezni” – mondta Jolly az AcNewsnak, aki szerint a kopaszság eleve az intelligencia egyik szimbóluma, igaz, őt ez nem befolyásolta a döntésében.
„Régóta terveztem, hogy megszabaduljak a hajamtól, ráadásul most készül egy új videoklip, amihez jobban illik ez a viselet. Egyébként ugyanaz az ember vagyok, mint aki mindig voltam, és a hangom sem változott” – magyarázta Jolly, aki természetesen arra is felkészült, hogy egyes helyeken nem nézik jó szemmel a hajnélküliséget.
„Ha valahol zavarja a közönséget, esetleg felveszek egy sapkát” – mondta az énekes, és elárulta, természetesen előzetesen egyeztetett a feleségével, mielőtt elment volna a fodrászhoz.


„Mi Suzyval mindent megbeszélünk, igaz, a nejem megbízik bennem és a döntéseimben. Neki egyébként kifejezetten tetszem így, meg is jegyezte, hogy eddig 12 éven keresztül csak hajjal látott. A kislányom is jól fogadta az új megjelenésemet” – szögezte le az előadóművész.
Jolly tökéletesen tisztában van vele, hogy a kopaszra nyírt fej folyamatos „karbantartást igényel”, mert az éppen kibújó hajszálak bizony szúrnak, és ezzel kellemetlen élményeket okozhatnak a hitvesnek.
„Tudom, hogy Suzy érdekében mostantól folyamatosan borotválnom kell a fejemet, mert azt szeretném, hogy jó élmény legyen neki hozzám bújni” – nevetett a felvetésen a mulatós zene királya, és a szót komolyra fordítva kijelentette, hogy nem is olyan régen azzal vádolták, hogy hajbeültetésen esett át, de a jól látszódó hajhagymáinak köszönhetően most legalább bárki rájöhet, hogy neki sosem volt szüksége ilyen beavatkozásra.
„A kopaszság nem szégyen, sőt nagyon sok nőnek bejön. Lehet, hogy most több új rajongóm lesz” –reménykedett az énekes.
„Eddig sem a hajamért szerettek, igaz, előfordult, hogy pont a hosszú frizurámért támadtak ostoba emberek. Volt, aki a szemembe mondta, hogy homokos vagyok. Ezentúl senki sem vádolhat ilyesmivel!”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)