Som-Balogh Edina kifakadt: A karantén nem a nőiesség megőrzéséről szól!

Pataki József 2020.03.25. Rivalda

Som-Balogh Edina kifakadt: A karantén nem a nőiesség megőrzéséről szól!

A sztáranyukának elege van abból, hogy sokan inkább arra fordítják a figyelmüket, hogy kifessék magukat és kiöltözzenek a karanténban is ahelyett, hogy inkább az együtt töltött időre koncentrálnának.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A karantén helyzet elég sok mindent indított el mostanában. Van, aki esténként koncertet ad, van, aki másokon próbál segíteni, egyesek örülnek, hogy végre családjukkal lehetnek, és vannak olyanok, akik azt hangoztatják, hogy ezekben az időkben is meg kell őrizni a nőiességet. Som-Balogh Edina úgy gondolja, hogy nem arra kéne figyelnie a női hírességeinknek, hogy kicicomázzák magukat az otthon töltött idő alatt.

„Egyáltalán nem érdekel, hogy mit kell megőrizni a karantén alatt! Egy közös cél érdekében maradunk otthon! Inkább örüljünk annak, hogy végre többet lehetünk együtt a gyermekeinkkel, társainkkal sallang és manír mentesen. Idegesít ez az egész, ’őrizzük meg a nőiességünket’ vonal. Már az Instát sem nyitom meg, mert csak ezt látom. El van túlozva ez az egész és bosszant ez a téma. Ha valaki edz, akkor az karantén nélkül is eddzen, ha valaki jól akar kinézni, az kint is nézzen ki jól. Az én társamnak akkor is tetszem, ha nem vagyok kicicomázva… kaptunk időt egymásra, inkább ennek örüljünk” – osztotta meg gondolatait a színésznő lapunkkal.

Tóth Gabi viszont ennek a szöges ellentéte. Az énekesnő nemrégiben az instán osztotta meg, hogy otthon is odafigyel arra, hogy úgy nézzen ki, mint a hétköznapokban.

„Igaz, hogy itthon maradok, de igyekszem nem elhagyni magamat! Itt az én csodálatos férjem és a babám is. Szeretnék tetszeni nekik! Ez egy napi rutin. Egy rendszer, mert jól esik a lelkemnek. 10 perc és felfrissül a lélek is, ha tiszta testben tündökölhet. Ráragyogjuk hát be otthonunkat!” – írta Gabi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Tóth Gabi nézeteit Liptai Claudia is osztja a #mindignő mozgalom kíséretében, melyhez egy vicces videót is mellékelt.

„Anyukám mondta mindig: Az utolsó pillanatig nő legyél kislányom! Az utcán sétálók hülyének néztek inkább mint nőnek. Ami a lényeg maradj otthon és légy kreatív!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT