Som-Balogh Edináéknál nem tabu a közös fürdés!

Kóré Károly 2017.10.11. Rivalda

Som-Balogh Edináéknál nem tabu a közös fürdés!

Szívet melengető fotót posztolt a minap Som Krisztián a Facebookon. A képen a Barátok közt zenei rendezője, illetve felesége, a sorozat egykori Kingája látható a kisebbik gyermekük társaságában, amint a fürdőszobában állnak a tükör előtt és egymást szórakoztatják.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Krisztián az RTL Klub hamarosan induló sorozata, az Oltári csajok zenei anyagáért felel, ez pedig rengeteg elfoglaltsággal jár. Éjt nappallá téve dolgozik, de az estéket igyekszik mindenképpen a családdal, Edinával és a két gyermekükkel tölteni. A boldog családapa az AcNewsnak elmesélte, hogy az ő számára a fürdetés a nap fénypontja.

"A habbal és vízzel való ökörködés nálunk mindennapos! Noel ezen kívül előszeretettek viszi magával a kádba az autóit. Előfordult, hogy egy egész parkolóházzal játszottunk a vízben."

Krisztián azt sem tagadja, hogy néha megesik, hogy ő, vagy gyermekei édesanyja együtt megy a kádba Noellel vagy Lilikével.

"Egy bizonyos kor alatt a világon semmi kivetni való nincsen abban, ha a szülő és gyermek együtt fürdik, mi pedig még egyik gyermekünkkel sem értük el azt a kort, hogy ez gond legyen. Ha szokásnak nem szokás, de Noellel már többször is fürödtünk együtt, igaz, inkább velem szokott" -mosolygott a zeneszerző.

A nyár egy részét Edina Balatonon töltötte a gyerekekkel, de ősztől már mindenki otthon van.
"Mindig hiányérzetem van, ha nem vagyok a szeretteimmel, ezért is tartom magamat szerencsésnek, hogy a stúdiómat a házunkban rendezhettem be" - mesélte Krisztián, aki azt is elárulta, milyen nagy családi eseményeket terveznek a közeljövőben.
"Mivel a munkám miatt idén nem mehettünk nyaralni, néhány hét múlva közösen elutazunk néhány napra egy wellness hétvégére. Végre adódik három nap, melyen 24 órából 24-et együtt tölthetünk."
Hamarosan egyébként megkeresztelik a közkedvelt házaspár fél éves kislányát, Lilikét. Valószínűleg Krisztián testvérét kérik fel keresztapának.
 


 

További cikkek

php bejegyzeseknel(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)