Stohlra cserélik Istenes Bencét?

AC News 2017.03.29. Rivalda

Stohlra cserélik Istenes Bencét?

Bár nemrégiben Tóth Gabi mentori székének megüresedése kapcsán sorolták a jelöltek közé Stohl Andrást, most viszont lapunk egyik informátora szerint a népszerű színész az X-Faktor műsorvezetőjeként térhet vissza a képernyők elé. Istenes Bence ugyanis nem vállalja az idei tehetségkutató házigazda szerepét.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

A fiatal műsorvezető - Istenes Bence, még az év elején költözött Németországba, és egy ottani tévétársaságnál vállalt szerkesztői feladatokat. Ennek ellenére nem szakította meg teljesen a kapcsolatot a csatornával, sőt, a 13 év után újrainduló Survivor túlélő realityjében is szerepet vállalt. Viszont a Bors információi szerint, Bence ősszel nem lesz már itthon, ezért az X-Faktorban biztosan nem láthatjuk majd.

Az AcNews felkereste Schiwert-Takács Lászlót, az RTL Klub produkcióinak kreatív igazgatóját, valamint az X-Faktor sajtósát, Gedeon Beát is, akik nem erősítették meg a hírt. Elmondásuk szerint nem is tart még ott az ügy, hogy tárgyaljanak erről. De amennyiben Bence mégsem vállalja a műsorvezetést, azt hivatalos közleményben tudatják majd - mondták.

Így Tóth Gabi mentori pozíciója mellett, a műsorvezető helye is egyelőre üres. Nem csoda, hogy mindkét feladatra tökéletes esélyesként emlegetik Stohl András nevét, aki lehengerlő színészi képességei mellett profi műsorvezető is, amit megannyi alkalommal bizonyított már az RTL nagysikerű produkcióban. Ráadásul a napokban derült ki az is, hogy új felkéréseire hivatkozva a Vígszínházat is elhagyja.  

Egy, az RTL Klubnál dolgozó informátorunk azonban megsúgta: ő úgy tudja, műsorvezetőként tér vissza a képernyőre Buci.

„Valóban felmerült a neve mentorként is, de a folyósokon már arról beszélnek, hogy műsorvezetőként tér majd vissza, és ő veszi át Istenes Bence helyét az X-Faktorban” – mondta lapunknak.

Természetesen felkerestük Stohl Andrást is, akit eléggé meglepett kérdésünk.

„Ez egy légből kapott hír” – harapta el a választ hirtelen a színész, majd bontotta is a vonalat.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT