Súlyos műtéten van túl a színész - 16 helyen vágták fel Zana lábát!

2017.06.06. Rivalda

Súlyos műtéten van túl a színész - 16 helyen vágták fel Zana lábát!

Elájul, ha csak rágondol a műtétre

Alig néhány hónap telt el Zana József fájdalmas gerincműtétje óta, de a színművésznek újra kés alá kellett feküdnie. Tizenhat vágást ejtettek a lábán. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!

 

hbs(400x300)

Február közepén döntött úgy Zana József, hogy nem viseli el tovább a pokoli fájdalmakat és kés alá fekszik. Akkor már éveken keresztül fájdalomcsillapítókon élt, gyakran már lábra sem tudott állni, ugyanis egy ideg becsípődött valamelyik gerinccsigolyájánál. Az infúziós kezelések sem használtak, de szerencsére a színész gerincműtétje jól sikerült. Ám Zana örömébe üröm vegyült, néhány hete újra meg kellett műteni, ezúttal a lábát kellett megoperálni. Súlyos visszérműtéten esett át, iszonyatos fájdalmakat állt ki. Az AcNews-nak exkluzív interjút adott.  

„Nemrég szedték ki a varratokat, voltam átkötözésen, aztán utána már magamnak vettem le a kötést itthon” – mondta érezhető megkönnyebbüléssel hangjában a művész.

„Végre fellélegezhetek egy kicsit, olyan pokoli fájdalmam még a gerincműtétemnél sem volt, mint a mostaninál. Ha csak belegondolok, elájulok... Tizenhat helyen vágták fel a lábamat, szóval ez nagyon komoly műtét volt! Csodálom is az érsebészetet, fantasztikus dolog, fantasztikus tudás!” – elmélkedett Zana, aki azt is elmondta, egyelőre még borogatnia kell a lábát, de orvosai azt mondták, csak akkor szükséges visszamennie a kórházba kontrollra, ha valami panasza van. A színésszel pedig madarat lehetne fogatni, mert végre belekezdhet a régóta tervezett közös munkába fiával, Ganxsta Zolee-val.

„Zana nélkül mit érek én?!? – ez lesz az estünk címe, amelyen nem csupán ketten leszünk, Koós Réka, Koós János és az Apostol együttes is fellép velünk” – újságolta örömmel a színész.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)