Szabó Zsófi: Most nem én vagyok az előtérben! - Új szerepben debütált a műsorvezető

AC News 2019.01.08. Rivalda

Szabó Zsófi: Most nem én vagyok az előtérben! - Új szerepben debütált a műsorvezető

Eddig vendégként, most házigazdaként volt jelen Szabó Zsófi az RTL Klub Reggeli stúdiójában. Lakatos Márkkal párban kezdett hétfő reggel és az első adás remekül sikerült.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

"Nagyon jól éreztem magam, szuper és vidám reggel volt. Úgy érzem egyébként, hogy nem is annyira műsorvezetés ez, inkább házigazdái vagyunk a műsornak, amiben jó hangulatú beszélgetéseket folytatunk, imádni fogom ezeket a reggeleket. Márk pedig nagyon kedves volt, végig vezetett, segített abban, hogy mi után mi következik, biztonságban éreztem mellette magam" - nyilatkozta az AcNewsnak Zsófi, aki legközelebb szerdán ébreszti a nézőket és Papp Gergő oldalán is látható lesz. A színész-műsorvezető tegnap fél ötkor ébredt, hogy időben beérjen a kezdésre, januártól ugyanis már hat órától indul a műsor.
"Mendel még éjszaka háromkor felébredt, megetettem, utána pedig másfél órát még tudtam aludni. Reggel aludt, amikor elindultam, utána meg az apukája vigyázott rá. Azt hittem, sokkal nehezebb lesz a délelőtt, de nem, minden simán ment. Látszik, hogy a fiam mellett megedződtem, ami a korán kelést illeti, sokáig bírom alvás nélkül" - tette hozzá mosolyogva. A család természetesen hétfő reggel a tévé elé szegezte tekintetét, köztük anyukája, Pálma is.
"Anyu azt mondta, "kicsit meg voltál szeppenve, kislányom". Erre a jövőben is ügyelni fogok, hogy ne helyezzem magam előtérbe, ez a műsor a meghívott vendégekről szól és a témákról, amihez mi házigazdákként adjuk magunkat" - mondta Zsófi.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)