Szakított a pasijával Csomor Csilla? – Mégsem hagyja el az országot!

2017.09.13. Rivalda

Szakított a pasijával Csomor Csilla? – Mégsem hagyja el az országot!

Csomor Csilla meggondolta magát. A színésznő korábban azt mondta lapunknak, hogy azért megy ki külföldre szerencsét próbálni, mert itthon már nem talál munkát. Ehhez képest ma, az RTL Klubon már azt állította, hogy szerelme miatt hagyta volna el az országot, de most úgy döntött, mégis itthon marad…

Spaverin bejegyzeseknél(200x300)

Az AcNews-on jelent meg elsőként az a hír, hogy Csomor Csilla elhagyja az országot, mert úgy érzi, itthon már nem terem számára babér.

„Egyre többször jut eszembe, hogy váltani kell, és elmegyek külföldre, hogy ott próbáljak szerencsét. A hivatásomból egyszerűen nem tudom fenntartani magamat. De mielőtt végleg kijelenteném, hogy elhagyom az országot, természetesen sok pontosításra, egyeztetésre van szükség. Nekem színészdiplomám van, viszont nem beszélem olyan szinten azokat a nyelveket, amelyekre szükség lenne, ha külföldön akarnék karriert csinálni. De nem áll távol tőlem például, hogy gyerekekkel foglalkozzak! Ami tőlem tellett, mindent megpróbáltam; van két saját televíziós ötletem is, de nem tudtam rá összeszedni a pénzt, nem találtam rá befektetőket. Az a baj, hogy a hibákat is önmagamban keresem! Lehet, hogy el kellene mennem, végigjárni az El Caminót, vagy iskolát építeni Kambodzsában a gyerekeknek, nem tudom…” - mondta akkor még az AcNews-nak Csomor Csilla.

Ezért is olyan furcsa, amit ma reggel mondott az RTL Klub Reggeli című műsorában. Amikor Kiss Ramóna arról kérdezte, hogyan áll a külföldre költözése, meglepő dolgokat nyilatkozott, és csak nyomokban tartalmazta azt, amit az AcNews-nak fejtett ki korábban.

„A szerelem nagyon gyakran felülírja az ésszerűséget. Az én kedvesem egy ideje Angliában él. Ezért gondoltuk egy év után, hogy lépni kell. Mivel kevesebb volt a szakmai elfoglaltságom, ki tudtam volna menni hozzá, de ez mára már másképpen áll… Nem tudom még ezt az egészet felfogni, nem tudom hol tartunk” - kezdte élő adásban a színésznő.

„Képes lettem volna feladni érte mindent, ilyen az életben csak egyszer adódik. Miután nem tudtunk továbblépni, és a távolság rányomta a bélyegét erre az egész ügyre, ezért így ennyiben maradt a külföldi tervem. Sajnos az egy év alatt, egy hónapot sem voltunk együtt összesen” - mesélte Csomor Csilla.

A teljes videó itt megtekinthető

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
php bejegyzeseknel(200x300)
Spaverin bejegyzeseknél(200x300)