Szakított Molnár Anikó és párja – „Be kellett látnunk, hogy nem együtt leszünk boldogok!”

Dózsa Gabriella 2020.01.10. Rivalda

Szakított Molnár Anikó és párja – „Be kellett látnunk, hogy nem együtt leszünk boldogok!”

Harmóniát szeretne az életében 2020-ban az egykori villalakó. Molnár Anikóval rengeteg jó dolog történt tavaly: négy ruhaméretet fogyott, és arról is szóltak a hírek, hogy rátalált az igaz szerelem. Az állatvédő szépség az AcNewsnak beszélt először arról, hogy szakítottak rendőr párjával.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Molnár Anikó nagyon vágyik arra, hogy ebben az évben tényleg a nagy Ő találjon rá. Tavaly kétszer is úgy érezte, hogy szerelmes, de végül mindkét kapcsolatának vége lett.

„Új év, új kezdet, új remények, minden új!” – kezdte lapunknak az egykori villalakó. „Idén mindent elengedek az életemből, ami negatív. Legyen szó munkáról, a környezetemről, és igen, emberekről is. Úgy élek, hogy csak azokat a dolgokat engedem be, ami épít, és mindent kitaszítok, ami rombol. És már nem érdekel, hogy ehhez mit szólnak mások. Mert nem az a fontos… Az elmúlt időszak tragédiái ráébresztettek arra, hogy MA kell élni, ma kell szeretni, és a felesleges dolgoknak nem szabad teret hagyni. Az élet törékeny és illékony, csak a jó dolgokra szabad koncentrálni. Tudatos döntés ez részemről, minden este úgy szeretnék lefeküdni, hogy visszagondolva a napra, azt mondhassam, hogy minimum elégedett vagyok, persze a cél, hogy boldog legyek.”

Amikor Anikó az elengedésről beszélt, a rendőr párjára is gondolt.

„Nem akartam nagydobra verni, hogy szakítottunk, de persze a Facebook profilom mindent elárul… Mindketten azt szerettük volna, ha ez a kapcsolat működik, adtunk is rengeteg esélyt egymásnak, százszor kezdtük újra, de rá kellett ébrednünk, hogy mi nem együtt leszünk boldogok. És mikor erre rájöttünk, akkor a szakítás már fájdalommentes volt. Elengedtük egymás kezét, hogy mindkettőnkre rátalálhasson az igazi. Mert erről az ember nem mondhat le!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT