Szakított párja Köllő Babettel! – Férfimagazinnak vetkőzött

Pataki József 2019.11.28. Rivalda

Szakított párja Köllő Babettel! – Férfimagazinnak vetkőzött

Csúnya szakítás lett a vége, miután párja egy férfimagazinban látta meg Köllő Babett kacér képeit.

hbs(400x300)

Pikáns fotók láttak napvilágot Köllő Babettről, melyet ő maga töltött fel a közösségi oldalára. Mint kiderült, a Feleségek luxuskivitelben sztárja pár évvel ezelőtt egy férfimagazinnak dobta le a textilt, aminek aztán súlyos következményei lettek. Erről a színésznő mesélt lapunknak.

„2003-ban történt az eset. Akkoriban nagyon sok reklámban szerepeltem. 24 évesen egy színésznőnek ez jól jött, ami az anyagiakat illeti. Emlékszem, hogy a Kaiser reklámfilm kampányában fotóztak, ami aztán nagyon sok helyen megjelent. Többek között az FHM magazinban is megjelentették egy reklámképet – kezdte Köllő Babett, aki ennek köszönhetően keltette fel az akkori magazin szerkesztőinek az érdeklődését. – Amikor meglátták a reklámképet, felfigyeltek rám, és hamar megkerestek, hogy volna-e kedvem a fotózáshoz. Természetesen egyből igent mondtam, mert nagyon megtisztelőnek tartottam ezt a felkérést. 5 oldalon keresztül szerepeltem, csodás és ízléses fotókkal. A szereplésért egyébként nem fizettek, ez egy dicsőség volt, ráadásul nagyon jó reklám nekem.”

A színésznő boldogságát azonban egy valami beárnyékolta…

„Akkoriban volt egy párom. 17 évesen jöttünk össze. Két vidéki fiatal a nagyváros forgatagában. Hét évig voltunk együtt. A kapcsolatunk végére azonban már kihunyt a szikra. Aztán a férfimagazinos szerpelésem volt neki az utolsó csepp, habár tudta, hogy szerepelni fogok benne. Amikor meglátta a képeket, egyszerűen kidobott. Vannak olyan férfiak, akik büszkék a párjukra, hogy milyen szépek… hát ő nem ilyen volt. Ő az a kisajátító típus volt” – emlékezett vissza a színésznő, aki ennek ellenére nem bánta meg a pikáns képeket.

„Ma már persze nem vetkőznék, hiszen van egy kislányom, akit el szoktam kísérni az iskolába. Ugyan volt azóta újabb felkérésem attól a  bizonyos nyuszis magazintól, de arra is nemet mondtam. A régi képeket viszont boldogan szoktam visszanézni. Büszke vagyok rájuk.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)