Szakított párjával Molnár Anikó!

Pataki József 2019.08.06. Rivalda

Szakított párjával Molnár Anikó!

Tiszavirág életűnek bizonyult a Nagy Ő legújabb kapcsolata. A zenésszel június elején szakítottak.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy újra rátalált a szerelem Molnár Anikóra egy zenész személyében. A pár még közös képet is posztolt a közösségi oldalakon, miután felvállalták a kapcsolatukat. Később az a hír járta, hogy rövid időn belül össze is költöztek.

„Ő civil ember, azért nem is mutattam meg sehol, nem is szeretne szerepelni. Másfél hónapja vagyunk együtt, és egy hónapja lakik nálam - mesélte az év elején a FEM3 Caféban, majd a Borsban több részletet is elárult. – Bár Lacival nem akarjuk nagydobra verni a magánéletünket a szakmája miatt (elismert zenész), sokat járunk majd nyilvános rendezvényekre, és szerettük volna megelőzni a pletykákat. Nyilván még nagyon az elején vagyunk, de mindketten bízunk abban, hogy végre ez egy hosszan tartó kapcsolat lesz.”

Észrevettük azonban, hogy a közös képek egy ideje eltűntek Anikó oldaláról. Az állatvédő szépség az AcNewsnak árulta el mi ennek az oka.

„Ő már a múlté… Június elején szakítottunk. Egyszerűen nem működött a kapcsolatunk. Egyébként nem is éltünk együtt, csak minden nap találkoztunk, nem értem miért írták ezt anno. A kutyáimmal sem jött ki olyan jól, próbáltunk kompromisszumokat kötni, de az sem sikerült. Aki az állataimat nem fogadja el, annak nincs helye az életemben. Ez is az egyik oka volt, hogy különváltak az útjaink. Persze volt még más is a háttérben, de erről nem szeretnék beszélni” – mondta kissé szűkszavúan lapunknak, majd kitért arra is, hányadán áll most a férfiakkal.

„Nem zárom ki az életemből az ismerkedést. Most is találkozgatom, de legközelebb már csak akkor fogok beszélni új kapcsolatról, ha menyasszony leszek” – mondta Anikó, aki nemrég esett át egy mellműtéten.

„A fogyásom miatt szükség volt egy korrekciós műtétre, és nagyon jól sikerült. Persze ezt nem fogom megmutatni egyik lapnak sem” – kacsintott, majd azt is elárulta, új alakja mégnagyobb önbizalmat ad neki az ismerkedéshez, és nem tett le arról, hogy egyszer még megtalálja a nagy Ő-t.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)