Szalai Kriszta: A pozitív gondolkodás segít, hogy ne csavarodjak be!

2020.04.02. Rivalda

Szalai Kriszta: A pozitív gondolkodás segít, hogy ne csavarodjak be!

A művésznő kálváriáját az AcNews nyomon követi. Mint megírtuk: Szalai Krisztáék családi házában repedeznek a falak. A színésznő és családja attól fél, támfal nélkül egyszercsak rájuk omlik az egész. Hivatalról-hivatalra jár, de eddig nem sikerült végleges megoldást találniuk a problémára. Szalai Kriszta mégis erős maradt, és másoknak segít!

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Példaértékű, amit Szalai Kriszta tesz. A népszerű színésznő lehetetlen helyzetbe került, amióta szomszédja építkezik. Krisztáék azt mondják: elkezdett csúszni a talaj, házuk pedig omlásnak indult. Ő mégsem panaszkodik, igyekszik a pozitív dolgokra koncentrálni. Közben aláírást gyűjt egy pénzalap létrehozására bajba jutott színházi dolgozóknak, és naponta mesét olvas olyan gyermekeknek, akiknek a szülei ebben a helyzetben is kénytelenek bemenni a munkahelyükre. De közben arra is figyel, hogy egy hajléktalanszálló megsegítésére 400 szájmaszk összegyűljön. A művésznő jelmondata: Ne féljetek! Éljetek! A hitem erős, a sors mindig velünk van!

„Most már munkanélküli színész is vagyok” – kezdte lapunknak Szalai Kriszta. „A házunk ügyében pedig annyi változás történt, hogy befejeződött az ideiglenes támfal, ez egy darabig véd bennünket. De attól még a repedések a falakon maradnak, eddig gyűjtöttük a pénzt a renoválásra. De most se a férjemnek, se nekem nincs bevételem. Így ez is húzódik. Arról nem is beszélve, hogy a hivatalok a járvány miatt vagy csak online, vagy egyáltalán nem működnek, így semmi esélyünk. A lelki haszonra koncentrálok inkább, a békére, a csöndre...viszont vannak, akik albérletben élnek, gyermekkel és most fizetés nélkül maradnak, nem tudnak tisztulni, mert kajára sem lesz pénzük...ha csak nem jön az összekapaszkodás vagy az égi segítség. Most kell összefogni, ezen vagyok! Ha nem tudnék pozitív maradni, becsavarodnék!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT