Szandi a házasságukról: az legyen az örömforrás, hogy boldoggá teszünk valakit, akit szeretünk

Farkas Márió 2022.06.20. Rivalda

Szandi a házasságukról: az legyen az örömforrás, hogy boldoggá teszünk valakit, akit szeretünk

Fotó: Bogdán Csaba

Szandi és férje, Bogdán Csaba immáron 23. házassági évfordulójukat ünnepelték a hétvégén, amelyről a gyönyörű énekesnő Instagram posztban emlékezett meg.

poggyasz - rivalda

Szandi és Csabi 7 év szerelem után házasodtak össze, így valójában az idén már a harmadik X-be lépett a zenészházaspár frigye. A mai napig boldogan, kiegyensúlyozottan és végtelen szeretetben élnek. Az életen át tartó szerelemről kérdeztük a párt, akik, mint a friss szerelmesek, egymás szavába vágva, kacagva meséltek kapcsolatukról, és vértezték fel jó tanácsokkal az AcNews olvasóit.

„Hét év után azt mondják, hogy szétmennek a párok, nos, mi rátettünk még 23-at, így tulajdonképpen idén a harmincadik évfordulónkat ünnepeljük” – mondja Csabi nevetve, s kedvese át is veszi a szót:

„Én 16 éves voltam, amikor megismerkedtünk és 18 évesen Csabihoz költöztem. A 30 évből 28-at sülve-főve együtt töltöttünk” – meséli csillogó szemekkel az énekesnő, akinek párja azzal egészítette ki mondandóját, hogy 2024-ben lesz életének a nagy fordulópontja, amikor is már többet évet élt meg Szandival, mint nélküle.

 

Szandi és Csabi a teljes életüket a reflektorfényben töltötték, de sosem kerültek drámai mélypontokkal a sajtóba. Ez természetesen abból is fakad, hogy nagyon pozitív életszemléletű, jól összeszokott pár. Mint mindenkit, minket is érdekelt a nagy titok, hogy mitől tud ennyire jól működni a kapcsolatuk.

„Az egót el kell felejteni. Ne az önös érdekek kell, hogy vezéreljenek, ne a saját boldogságunkat keressük egy kapcsolatban. Az legyen az örömforrás, hogy boldoggá teszünk valakit, akit szeretünk. Akinek a külsőségek számítanak, az önmagát szereti. Nekünk egy teljesen hétköznapi esküvőnk volt, nem volt helikopterről rózsaszirom szórás és hasonló hollywoodi filmes dolgok.  Tudod, sokszor hallom azt, nők szájából, hogy >>az a vágyam, hogy hordozzon a tenyerén<<. De az a kapcsolat akkor csak róla szól. Ne az legyen a prioritás egy nő számára 2022-ben, hogy sokat kapjon és mindene meglegyen. Igyekezzenek minél több jó pillanatot megélni, közösen teremteni egy olyan életet, ahol mindketten szeretve vannak, egyenlő félként élnek, nincs alá- és fölérendelt szerep. Sokan manapság az Instagramra házasodnak, minden luxust behoznak a nagy napba, aztán hónapokkal később pedig elválnak, mert nem a szívüket etették, hanem látszólagos boldogsággal, az egójukat” - mondja Szandi, aki úgy véli, hogy a humor szintén egy fontos alkotóeleme kapcsolatuknak.

„Csabinak szenzációs humorérzéke van, eszméletlenül bánik a szavakkal, épp emiatt bármilyen veszekedésnek induló dolog nevetésbe torkollik” – tette hozzá nevetve az énekesnő, majd hobbiját hozza hasonlatként párkapcsolatukhoz:

„Nekem vannak leandereim, amelyek teleltetéskor nagyon hamar megtetvesednek. Rengetegszer ki dobhattam volna őket, mondván: jaj, ezzel mennyi munka van! Le kéne vakargatni a levelekről egyenként a tetveket, megvágni itt, metszeni ott, majd befújni… Inkább  veszek egy újat. Az én leandereim gyönyörűen virágoznak, mert meghálálják a törődést. Ugyan ez a szerelem: ha problémák merülnek fel, nem eldobni kell, hanem megjavítani, dolgozni rajta és jobbá tenni” – vélekedik a még mindig bomba formában lévő énekesnő.

 

Szandinak és Csabának szülőként is meg kell állni a helyüket, példát kell mutatniuk, hiszen három gyermekük, Blanka, Domonkos és Csaba az otthon látott modellt viszi majd tovább saját családjába.

„Szülőként sem mindegy, hogy milyen példát látnak maguk előtt a gyermekeink. Látják, hogy mennyire őszintén kapcsolódunk, vagy, ha konfliktus helyzet van, mennyire intelligensen és szeretetteljesen oldjuk meg. Csabival mi sosem fekszünk le haraggal. Én egy impulzívabb típus vagyok, Csabi egy nyugodtabb ember, de az alapértékeink közösek. Ha viszont valamiben nem értünk egyet, nem esünk pánikba, elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a másik gondolkodását, igyekszünk megérteni az ő nézőpontját. A mai, önző és egocentrikus világ legnagyobb és leghazugabb üzenete, hogy >>Neked ez jár<<. Dehogy jár. Nem jár semmi! Mindenhonnan ezt kapjuk, pedig csak azért jár valami, amiért megdolgoztunk! Egy jó párkapcsolat is csak akkor jár neked, ha megdolgoztál érte. Együtt akarunk úszni a boldogságban, az sem számít, ha magasra csapnak a hullámok, hiszen mi, mint két bója az élet tengerének közepén, mindig ott vagyunk egymásnak”

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Galambos Lajos kontra Mc Hawer: Egy régi konfliktus miatt harcolnak egy dalért

Farkas Márió 2022.07.06.
Magyarországon alig van s ember, aki ne ismerné a „Mikor a vodka a fejembe száll” című lakodalmas nótát, ami a legtöbb buli, bál és összejövetel alaptétele. A klasszikus azért cseng most a kedves olvas&...

Hihetetlen, de már nyugdíjas korba lépett Bíró Ica

Farkas Márió 2022.07.06.
A 80-as és 90-es években nem volt ember, aki ne kapta volna fel a fejét Bíró Icára. Férfiak tömegei gyűjtötték és dugdosták zsebnaptárjait, magazinokból kitépett képeit feleségeik elő...

Járai Máté: újra a helyére került minden a kis életemben

Farkas Márió 2022.07.04.
A Jászai Mari-díjas színész hazatért nyaralásából és ma reggel már az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette a nézőket a tőle megszokott lendülettel.

Huppsz

Dundika megtalálta a hasonmását

AC News 2022.07.05.
Dundika Instagram posztjában leplezte le ikertestvérét. Természetesen nem szó szerint, de tény, hogy megdöbbentő hasonlóság van a képen szereplő hölgy és az egykori playmate között.  

Before/After: Így néz ki Horváth Éva fiatalon és anyaként

Farkas Márió 2022.07.05.
Éva Instagramján mutatta meg jelenlegi és egykori önmagát, és bár az évek elteltek, tényleg nincs miért szégyenkeznie.

Kiss Endi kalandba bonyolódott

AC News 2022.07.05.
A rock nem futó kaland, egy életre szól, ezt tudja jól a Hooligans dobosa is. Kiss Endi hiába van túl az ötvenen, a kalandok továbbra is  vonzzák.
video1a - Kategoriak között
min-mano
video2a - Kategóriák között

AC News

Június végégig meghaladta az 53 ezret a zöld rendszámmal ellátott járművek száma Magyarországon.

AC News 2022.07.06.
Június végéig 53 ezer fölé nőtt a zöld rendszámmal ellátott járművek száma Magyarországon, ez több mint háromszoros bővülés 2020 eleje óta; a környezetkímélő, csendes g&eacu...

Telefonon követte a szolgálatban lévő rendőr gyermeke váratlan születését

AC News 2022.07.06.
Mentősök segítették a világra a szolgálatban lévő rendőr gyermekét. Nem volt már idő kórházba szállítani a kismamát.

Megtéveszthette egy cég az ingyen napelemre pályázókat

AC News 2022.07.06.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított az EU-SOLAR Nyrt.-vel szemben, amiért megtévesztően ígérheti a lakossági napelem-pályázatok költségmentes előkészítését, illetve kifog...

Sziréna

Vasutasok és civilek mentették meg a férfi életét, az utasok végignézték és drukkoltak

AC News 2022.07.06.
 Tegnap a fővárosba kérték a mentők gyors segítségét ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki a kelenföldi vonatállomáson lett rosszul.

Potencianövelő tablettákat és cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök - Videó

AC News 2022.07.06.
Több mint egymillió szál adózatlan cigarettát, rengeteg Elf Bart, Heetset, vágott dohányt, potencianövelő tablettákat és kábítószergyanús anyagot is találtak a pénzügyőrök egy nagy...

Idős nőkre utazott az angyalföldi rabló - Videó

AC News 2022.07.06.
Idős nők nyakláncait tépte ki a gyanú szerint egy férfi, az angyalföldi rendőrök őrizetbe vették.
Video4a - Kategóriák között
min-mano
video1a - Kategoriak között

Itthon

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

AC News 2022.07.05.
Idén tizedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) a sertéshús fogyasztását ösztönző k...

A forint történelmi mélypontra került

AC News 2022.07.05.
Történelmi mélypontra került a forint az euróval, a dollárral és a frankkal szemben kedden 10 óra körül.    

A mentőből posztolt képet magáról Hoppál Péter kulturális államtitkár

AC News 2022.07.05.
Valószínűleg már túlesett a vakbélműtéten Hoppál Péter kulturális államtitkár, akit mentő vitt el a parlamentből.

Világ

Charles Michel: prioritás számunkra a csatlakozási fejezetek megnyitása Észak-Macedóniával és Albániával

AC News 2022.07.06.
Prioritás számunkra a csatlakozási fejezetek megnyitása Észak-Macedóniával és Albániával, a Nyugat-Balkánnak és az EU-nak kölcsönösen szüksége van egymásra - jelentette ki szerd&aacu...

Lemondott a horvát pénzügyminiszter

AC News 2022.07.06.
Személyes okokra hivatkozva, váratlanul lemondott Zdravko Maric horvát pénzügyminiszter - közölte a horvát közszolgálati televízió (HRT) szerdán. A hírt a kormány megerősítette.

Justin Bieber babázik

AC News 2022.07.05.
Feleségével közösen, egy kedves fotón mutatta meg rajongóinak csöpp unokaöccsét.  
Video4a - Kategóriák között
min-mano
video3 - Kategoriak között

Profil

A magyar hétköznapok inspirálták az india rendező készülő sorozatát

Farkas Márió 2022.07.05.
Tyagi Pallava közel tíz éve választotta ki hazánkat, akkor filmrendezést tanulni érkezett az országba. Iskolái befejezése után Angliába utazott, ám visszahúzta a szíve Magyarországra, amire ...

Ignácz Judit: Magyarországon gyerekcipőben járnak a társadalmat érintő témák

Farkas Márió 2022.06.30.
Ignácz Judit egy Tolna megyei falucskából indult, s lett mára a magyarországi cigány értelmiség egy meghatározó alakja, aki amellett, hogy társadalmi ügyekben szólal fel, Európa több ország&aa...

Bródy János dalszövegét választotta legújabb kampányához az UNICEF

AC News 2022.06.26.
Bródy-dalszövege jelenik meg az UNICEF gyerekvédelmi szervezet legújabb termékein. A jótékony célú webshop legújabb kampányának elindításában számos népszerű zenész vesz r&eac...

Amiről beszélnek

76. születésnapját ünnepli korunk egyik legnagyobb akcióhőse, Sylvester Stallone

Farkas Márió 2022.07.06.
Az olasz származású színész 1946-ban, New Yorkban látta meg a napvilágot. Élete vargabetűin Rockyként verekedte át magát, hogy a 70-es, 80-as, 90-es évek meghatározó karaktere legyen, mára pedig...

Gór-Nagy Mária: Amíg élek, járni fogok pszichológushoz

AC News 2022.07.06.
A nevével fémjelzett színitanodájában kicsik és nagyok útját egyengeti Gór-Nagy Mária. Minden erejével és tudásával azon van, hogy segítsen másoknak, ám ez rengeteg energiáj&...

Judy maximális szabadságot adott a férjének, és ő is neki 

AC News 2022.07.06.
Judy és férje immáron 11 éve alkot egy párt. Saját bevallásuk szerint nagyon szeretik egymást, de fontosnak tartják a szabadságukat is.  
video2a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között
Remiz uzlethaz - felugro