Szandi el sem tudná képzelni az életét három gyermeke nélkül - Náluk nincs meglepetés karácsonykor

AC News 2018.12.20. Rivalda

Szandi el sem tudná képzelni az életét három gyermeke nélkül - Náluk nincs meglepetés karácsonykor

Fotók: TV2, Instagram

Szandiéknál nagy a család, sok a gyerek, az ajándékozás ennek ellenére sem veheti el a figyelmet a karácsony igazi lényegéről. Együtt készülnek az ünnepekre, saját készítésű díszek kerülnek a fára, a zserbót Blanka süti a nagymama receptje alapján, a fiúk pedig az ünnepi világításról gondoskodnak.

 

hbs(400x300)

Szandi és Csabi gyerekkoruk óta tisztelik a hagyományokat, így tanították nekik a szüleik és ők is erre nevelik gyermekeiket, Blankát, Csabit és Domonkost.
"Fontos ünnep ez számunkra, így mindig nagyon készülünk rá. Ilyenkor az otthonunk is díszbe borul, bent én varázsolok karácsonyi hangulatot, a kültéri világításért meg Csabiék felelnek" - árulta el az énekesnő az AcNewsnak.

Saját készítésű betlehemük is van, az elsőt Szandi még 18 éves korában csinálta, amikor beköltözött Csabihoz az Akácfa utcába, a mostani már a gyerekekkel együtt készült és belső világítású. A Bogdán-család 23-án állítja fel a fát, a Jézuska pedig másnap reggel érkezik otthonukba az ajándékokkal.
"Nálunk nem szokott meglepetés lenni, inkább megbeszéljük előre, kinek mire van szüksége. Ilyenkor lehet nagyobb dolgot kérni, mert a család közösen gyűjt az ajándékra. A gyerekek idén telefont kértek, amit meg is fog nekik hozni a Jézuska, de fontos, hogy értékelni tudják. Nem veszünk felesleges dolgokat karácsonykor, csak amire tényleg szükség van" - magyarázta Szandi, akinek a családjában nem az a fontos, hogy mi van a fa alatt, hanem kik vannak körülötte.


"Ilyenkor átjönnek a tesómék is, ahol szintén három gyerek van. A fia hozza a gitárját is, és együtt zenélünk. Pici koruk óta igyekszünk varázslatossá tenni számukra ezt az időszakot, ezért is van például saját készítésű adventi naptárunk is. Leírhatatlan érzés, amikor a 16 éves nagyfiam csillogó szemmel nézi meg reggel a dátumos zsebeket, el se tudom képzelni, milyen lenne az életünk három gyerek nélkül" - tette hozzá.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)