Székhelyi József: Remélem, hogy vezetek még két hónap múlva is!

Soltész Mónika 2018.08.10. Rivalda

Székhelyi József: Remélem, hogy vezetek még két hónap múlva is!

A Jászai Mari-díjas színész-rendező júniusban esett át egy beavatkozáson. Gerincén végeztek el egy műtétet, de még újabb operáció vár Székhelyi Józsefre. Minden erejével próbálja legyőzni a betegségét, de úgy tűnik, már csak rövidtávon tud gondolkodni. Erre lehet következtetni abból, amit az AcNews-nak mondott.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Székhelyi József tavaly novemberben kapta a lesújtó hírt, miszerint tüdődaganata van. Rendkívül pozitívan állt a betegségéhez a színész-rendező, állapota folyamatosan ingadozó. Már egy műtéten is átesett, jelenleg ebből lábadozik, ám színházi elfoglaltságainak még mindig eleget tesz.

Székhelyi Józsefért az egész ország aggódik, pláne, ha az állapotáról nem túl jó hírek érkeznek. Lapunk megkereste a színészt, aki érezhetően – bár még mindig a tőle megszokott kedvességgel és udvariassággal – röviden beszélt jelenlegi állapotáról. Éppen vezetés közben értük utol, ami arra utal, jobban van, hiszen még mindig rendszeresen a volán mögé ül, ám később mégsem volt túl megnyugtató a válasza.

„Remélem, hogy vezetek még két hónap múlva is. Most nehéz. Ennyit tudok ezúttal mondani” – árulta el lapunknak Székhelyi József, akinek még bizonytalan ideig tartanak a kemoterápiás kezelései is.

„Komoly órarend szerint járok az orvoshoz. Folyamatosan kapom. Minden napom rossz, nem érzek különbséget az alap állapotom és a kezelések napja között. Abban bízom, hogy az az anyag, ami belém kerül, az segít, és az abba fektetett bizalom is segít. Ez jár csak a fejemben, de egyelőre erősebb a nyavaja, mint a védekező mechanizmus!”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)