Szerelmi válság! Ruszó Tibor, az X-Faktorból: „Lebuktam a barátnőm előtt!”

Soltész Mónika 2019.11.29. Rivalda

Szerelmi válság! Ruszó Tibor, az X-Faktorból: „Lebuktam a barátnőm előtt!”

Ruszó Tibort az egész ország a szívébe zárta. A tehetséges énekesre már a fiatal lányok is felfigyeltek, ezáltal pedig az első probléma is bekövetkezett. Barátnője ugyanis - akit egyébként már sokkal korábban megismert, még az X-Faktor indulása előtt - nem nézi jó szemmel, hogy szerelme egyik pillanatról a másikra lett népszerű a „vetélytársak” körében. Félelme pedig be is igazolódott…
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Úgy tűnik, Ruszó Tibit nem csak a tehetsége miatt kedvelik. Legalábbis a fiatal lányok, akik körülrajongják. A fiatal fiú most elárulta, hogy annak ellenére, hogy párkapcsolatban él, többször élt már néhány lehetőséggel a Facebookon… A legutóbbi miatt barátnője most nem is szól hozzá.

„Most is van barátnőm. Egy hónapja vagyunk együtt, de már az X-Faktor előtt is ismertem” – ismerte be a 16 éves énekes, aki nem titkolja, rajongói közül többen is megkeresték már Instagram-oldalán, és mint kiderült, ismerkedési céllal is próbálkoznak nála.

„Vannak jelentkezők. Sok fotót szoktam kapni a lányoktól, ilyenkor pedig élek a lehetőséggel, elfogadom. Tegnap összevesztem a barátnőmmel, mert felhívott egy lány, és egy órát beszélgettem vele. Ő ezt megtudta, majd telefonon nagyon leb@szott. Először csak azt hittem, hogy a rajongóm” – fűzte hozzá Tibi a ZSHOWtime című műsorban Osváth Zsolt kérdésére, akinek úgy tűnik, barátnője nem tudja megbocsátani tettét.

„Azt kérte, hogy többé nem hívjam fel. Most szerelmi válságban vagyunk. Azóta sajnos még nem beszéltem vele” – árulta el az X-Faktor népszerű sztárja, aki arról is mesélt, hogyan bukott le párja előtt.

„Megadtuk egymásnak a Facebook jelszavunkat, és ő belenézett a levelezésembe, és mindent megtudott. Most vezekelnem kell, majd szombaton az élő show-ból üzenek neki. Azt is megígérem, mivel van barátnőm, többé nem fogok más lányokkal beszélgetni” - mondta a szlovákiai fiú Ocskó Zsoltnak.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)