„Szeretem őt, mert a fiam!” – Hiába verte meg, máris megbocsátott Szilágyi István

2017.06.15. Rivalda

„Szeretem őt, mert a fiam!” – Hiába verte meg, máris megbocsátott Szilágyi István

Meglátogattuk Szilágyi Pityi bácsit, aki szerencsére már kijöhetett a kórházból, miután napokkal ezelőtt fia kezet emelt rá. Az idős színész a kapuban mesélte el mi okozta a konfliktust közöttük és elmondta, hogy egy hónap múlva engedik csak ki előreláthatólag Pétert. Ő azonban máris megbocsátott neki…

Spaverin bejegyzeseknél(200x300)

Mentő szállította el otthonából Szilágyi Istvánt, akinek a Story magazin értesülései szerint három bordája is eltörött. Ezt követően az idős művész úr házánál a rendőrök is megjelentek, akik bilincsben vitték el a fiát, aki állítólag nem először emelt kezet idős édesapjára, bár a szülők nem beszéltek róla senkinek.

„Összezördültünk a fiammal. Ennyi. Ebből mi sportot csináltunk fiatal korában, de most sajnos bevitték a rendőrök” – kezdte zavartan Pityi bácsi a házánál az AcNews kérdésére, majd megpróbálta elmagyarázni, mi is történt kettejük között, de azt mondja, olyan gyorsan történt minden, hogy már nem is emlékszik nagyon az esetre.

„Amiatt kezdődött a konfliktus, hogy ő elvált és újra akart nősülni. Én szerettem volna, hogy legyen lakása, de ez nem jött össze. Otthagyta a munkahelyét, mert nagyon rossz volt a viszonya a főnökökkel, ezt követően pedig már nem tudott elhelyezkedni. Miután tévé-operatőr a szakmája, szerette volna, ha ilyen munkát talál, de ez mindig dugába dőlt” – részletezte Szilágyi István.

„Maga a verekedés nem tudom, hogy történt, olyan gyorsan alakult ki, hogy nem tudok rá válaszolni. Egyszer csak ott volt, de ezt ne is forszírozzuk…” - harapta el a választ az idős színművész, és kihangsúlyozta: nem veszi el tőlük fia a nyugdíjat, ők adnak neki annyi pénzt, amennyit tudnak, mivel nincs jövedelme. 

„A feleségem is és én is nagyon sajnálom, hogy ez történt. Körülbelül egy hónap múlva fogják kiengedni, majd bemegyünk meglátogatni” – tette hozzá elérzékenyülve Szilágyi és arra a kérdésre, hogy miért bocsátott máris meg gyermekének, csak ennyit mondott: „Az, hogy a fiam, az a mentsége! Ez mindent felülír! Szeretem őt, mert a fiam, ez az igazság!”

További cikkek

Spaverin bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
php bejegyzeseknel(200x300)