Szeretne megszabadulni a terhektől Madár Veronika az új évben – „A forgatókönyv előre meg van írva!”

Soltész Mónika 2019.01.02. Rivalda

Szeretne megszabadulni a terhektől Madár Veronika az új évben – „A forgatókönyv előre meg van írva!”

Madár Veronika nem véletlenül nem tesz újévi fogadalmat. A színésznő úgy véli, mindez felesleges, hiszen az ember az esetek többségében úgy is megszegi. A Jóban Rosszban sorozat sztárja mindezt részletesen kifejtette lapunknak.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Az újévi fogadalmak tekintetében két részre oszlanak a vélemények. Van, aki minden évtől úgy vág a következő évnek – még annak ellenére is, ha már korábban többször is sikerült megszegnie -, hogy eltervezi, mit fog csinálni másképp, de akad, aki másképp gondolkodik ezen a téren. Az AcNews-nak Madár Veronika elárulta, mi az oka annak, hogy nem tesz meggondolatlan fogadalmakat.

„Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni, mert azok csak arra valók, hogy megszegje az ember. A sors mindig olyan akadályokat gördít eléd, amit át kell tudni lépni. Elvekhez kell hűnek maradni, és ehhez pedig teljesen mindegy, hogy december utolsó napját írunk-e vagy sem. Inkább összegezni szoktam az elmúlt évet, és ha le kell vonnom a megfelelő következtetéseket, tanulságokat, akkor azt megteszem” – kezdte lapunknak a színésznő, aki azt is elárulta, mire fog figyelni a jövőben is.

„Szokták mondani, az ember tervez, Isten végez. Igyekszem elkerülni a csapdákat, a kelepcéket, hogy emberként fejlődjek. Haladok azon az úton, amit kijelöltem magamnak, és szeretném, ha ez minél gördülékenyebb lenne, és meg tudnék szabadulni a terhektől, a csomagtól, amik teljesen feleslegesek. A forgatókönyv előre meg van írva, a színdarabban a helyedet kijelölték és hogy a szereped hogy alakul, azt maximum csak befolyásolni lehet” – tette hozzá Madár Veronika.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)