Szilágyi István jobban van, mióta fiát lesittelték! - Punkokkal jár bulizni

2017.08.24. Rivalda

Szilágyi István jobban van, mióta fiát lesittelték! - Punkokkal jár bulizni

Szilágyi István fiát két hónappal ezelőtt fogták el a rendőrök, amiért édesapját bántotta, és azóta is börtönben ül. Az idős színész, bár küzd Péter szabadságáért a feleségével, egyre jobban van és felszabadultabbnak is tűnik. Pityi bácsi még bulizni is többször jár el azóta az Aurora zenekarral.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Jó ideje nem lehetett már hallani semmi bíztatót a sanyarú sorsú színészről, most azonban jó híreket kaptunk. Mint ismeretes, az Aurora nevű punkzenekar hosszú ideje jó kapcsolatot ápol Szilágyi Istvánnal, nemrégiben pedig egy gyűjtést szerveztek neki, hogy jobbá tegyék az életét, Ez azt jelenti, hogy a befolyt adományokból havi juttatást biztosítanak számára, valamint ők intézik az ügyes-bajos dolgait. Az AcNews-nak Goreczki „Kisbé” Szabolcs számolt be a fejleményekről.

„Havonta többször is meg szoktam látogatni Pityi bácsit, ilyenkor adom neki a rendszeres apanázst, amit gyűjtöttünk neki. Most hétvégén például elvittük magunkkal egy privát bulira, ahol nagyon jól érezte magát. Felszabadultan beszélgetett mindenkivel, sztorizgatott és viccelődött. De pár hete is eljött egy koncertünkre a feleségével, ahol egész este jelen volt, és nem akarta hazavitetni magát taxival. Gondolom jól esik neki kimozdulni. Próbáljuk mind lelkileg, mind pedig anyagilag támogatni” - kezdte lapunknak az Aurora zenekar basszusgitárosa.

Szilágyi István fiát két hónappal ezelőtt vitték börtönbe, miután súlyosan bántalmazta édesapját, és bár Pityi bácsi mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb hazajöjjön a gyermeke, a barátai látják rajta, hogy mióta nem éri a mindennapi stressz, sokkal jobban van.

„Nem vallja be, hogy jobban érzi magát, de mi látjuk rajta. Természetes, hogy szereti a gyerekét és kiáll mellette minden körülmények között. Kicsit olyan ez, mint a Stockholm-szindróma. Nem azt mondom, hogy patyolat az ember, de már nincs annyira elhanyagolva, mint régebben, és a kedélyállapota is javult. Összeszedetten beszél, és nem hadovál” - fogalmazott a zenész, aki arra is kitért, hogy a színész egyelőre nem tud az idősek otthonába bevonulni.

„Amíg van hol lakniuk, vagy van a nevükön ingatlan, addig nem lehet őket elhelyezni egy ilyen helyre. Persze elmenni se nagyon szeretnének, mert ragaszkodnak a dolgaikhoz. Az adósság is a gyermekének, Péternek van a nevén, és amíg ő börtönben van, nem sok mindent lehet intézni. Próbálok mindent megtenni az érdekükben…” - mondta az AcNews-nak Goreczki „Kisbé” Szabolcs.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT