Szomorú döntést kellett meghoznia Sáfrány Emesének– „Ez egy drága pihenés lesz!”

Pataki József 2020.03.18. Rivalda

Szomorú döntést kellett meghoznia Sáfrány Emesének– „Ez egy drága pihenés lesz!”

Nem csak ő, hanem az alkalmazottjai is jelentős bevételektől esnek el a koronavírus miatt. Emesének le kellett egy időre húznia a rolót légtornász stúdiójában, és nem tudja mikor nyithat ki újra.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Sáfrány Emese már évek óta működteti sikeresen az AleskAArial nevű stúdióját, ahol többek között légtornát oktat az alkalmazottjaival. A jól menő vállalkozás eddig egy biztos anyagi pont volt az életében, de most, hogy egyre több helyet zárnak be, vagy vonnak korlátozás alá, egy fájdalmas döntést kellett meghoznia. Emese elárulta az AcNewsnak, hogy egy bizonyos időre le kell húznia a rolót.

„Azt látom, hogy lassan minden üzlet bezár, vagy korlátozzák a nyitvatartási időt a rendeletek miatt. Mi is hiába vagyunk elővigyázatosak a stúdióban, nem tudni, hogy ki hova megy haza, és egy foglalkozáson, legalább 8-10 fő van egy térségben. Ezért kellett úgy döntenünk, hogy bezárom egy időre az iskolámat – kezdte lapunknak Emese. – Ez egy drága pihenés lesz, nyilván sok bevételtől esem így el, az oktatóimmal együtt. Szerencsére nekik is van egy főállásuk emellett, éhen halni nem fognak, és én is igyekszem őket támogatni, ahogy csak tudom.”

Sokakhoz hasonlóan Emese is próbálja megoldani az online oktatást.

„Természetesen nincs meg mindenkinek otthon a szükséges eszköz a légtornához, de most próbálom kitalálni az online oktatás részét a dolognak. A sportághoz tartozó kiegészítő gyakorlatokat fogjuk csinálni. A legrosszabb az az egészben, hogy nem tudjuk, meddig fog tartani ez az állapot. És ha véget ér egyszer, akkor sem biztos, hogy meglesz az anyagi háttere az embereknek, hogy a hobbijuknak áldozzanak. Nem tudok mit csinálni! Én is itthon vagyok és próbálom csinálni a többi dolgomat. A párom fociedző, így most ő sem tud dolgozni. De nem keseredek el. Sokszor felálltam már sok mindenből, ezen is túl leszünk.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT