Szulák Andrea döbbenetes vallomása - "Meggyőződésem, hogy a kislányomat nekem küldte az anyám"

Soltész Mónika 2019.08.23. Rivalda

Szulák Andrea döbbenetes vallomása - "Meggyőződésem, hogy a kislányomat nekem küldte az anyám"

Szulák Andrea betekintést engedett életének legmélyebb titkaiba, érzéseibe. A színésznő egyedül is megbirkózik az élet adta nehézségekkel. Nem tagadja, hogy időnként neki is szüksége van egy objektív segítőre. Édesanyja elvesztése körül is a hite tartotta benne a lelket, és tudja, hogy egy szem kislányát anyukája küldte számára. A sors furcsa fintora, hogy akkor esett teherbe gyermekével, amikor imádott szülőjét el kellett engednie.

hbs(400x300)

Szulák Andrea őszintén mesélt hitéről, azt is elárulta, hallgat-e a megérzéseire.

„Erre oda kellett figyelnem. Ösztönösen próbáltam élni, a tudatosság sajnos nem volt jellemző rám. Ezt az ösztönösség kellett komolyabban vennem, és odafigyelni az intuíciókra” – vallotta be Szulák Andrea, aki arról is mesélt, igen impulzív időszakát éli.

„Nagyon nagy felszámolásban vagyok. Éppen egy lakóhely-változtatásban vagyok benne, a tárgyiasult múltat égetem fel, nagyon komoly munka. Irgalmatlan mennyiségű papírt, emléket, dokumentumot, fotót, amire már nincs szükség. A jövő számára nem hordoz semmilyen fajta üzenetet, és csak számomra érték” – tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, hisz-e a sorsszerűségben.

„Alapvetően Istenhívő vagyok. Ez egy nagyon érdekes párbeszéd köztem és a mindenhatóval. Néha megengedi nekem, hogy mást is belevonjak ebbe a hitrendszerbe. A más alatt inkább azt gondolom, hogy az intuíciók. Túl azon, hogy azt gondolom, van egy nagyon erős gondviselés, terel. De ezeket az üzeneteket, amiket a gondviselés küld, meg kell hallani, és ez a nehezebb” – vallotta be őszintén a művésznő, aki elárulta, édesanyja volt a legnagyobb segítsége az életében.

„Sajnos az én támaszom már nem él. Pont akkor ment el közülünk, amikor a kislányom megfogant. Irtó érdekes volt a dolog” – vallotta be az énekesnő.

„Furcsa dolog ez, mert meggyőződésem, hogy őt nekem küldte az anyám. Szögezzük le, az nem egy hétköznapi sztori, hogy valaki 42 évesen, teljesen természetes úton fogan meg, és hord ki és szül meg egy gyereket. Manapság ez a fiataloknak is cselendzs. Jött ez a gyerek, mint egy gyorsvonat, ellentmondást nem tűrően” – mondta Andrea, aki szerint máig vele van édesanyja.

„Most sem érzem, hogy elveszítettem. Csak egy teljesen másik dimenzióban van, és kommunikálok is vele. Néha üvöltözök vele, néha könyörgök neki, néha fel kellene, hogy hívjam, és bosszant, hogy nem tudom megbeszélni vele a dolgokat, de érzem, hogy jelen van a mi életünkben valamilyen furcsa, megmagyarázhatatlan formában” – vallotta be őszintén Szulák Andrea, aki próbált felkészülni a fájdalmas veszteségre.

„Tudtam, hogy beteg, és az utolsó pillanatig titkolja előttem, mert nem akarja, hogy én őt gyengének vagy elesettnek lássam, érezzem. Mindig is egy betonpillér akart lenni nekem, körülöttem, és én meg hagytam” – tette hozzá a színésznő.

 

Szulák Andreáról, és arról, hogyan élte meg szeretett édesanyja elvesztését, milyen kapcsolatot ápoltak és félelmeiről többet is megtudhatunk vasárnap 17:10-kor a LifeTV-n, ahol Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában fog vendégeskedni.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)