Tápai Szabina – „Most értem meg anyának lenni!”

Dózsa Gabriella 2019.08.05. Rivalda

Tápai Szabina – „Most értem meg anyának lenni!”

Tápai Szabina végtelenül hálás a sorsnak, hogy olyan életet él, amilyet mindig szeretett volna. Boldog feleség, és boldog kétgyermekes anyuka, aki szereti a kihívásokat. Nem szereti, ha beskatulyázzák, vágyik arra, hogy olyan oldalát is megmutassa, amit az emberek eddig még nem láttak.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Tápai Szabina nem szereti, ha álompárnak hívjál őket férjével, Kucsera Gáborral. Az egykori válogatott kézilabdázó régóta reflektorfényben él, először sztársportolóként, majd 2013-as házasságkötése óta celebként. A világbajnok kajakossal hamar az ország kedvencei lettek, akik nem csak boldogságukról, de kapcsolati válságukról is őszintén beszéltek. Szabina a korábbi gondok ellenére sem cserélne senkivel, sőt kifejezetten szerencsésnek érzi magát. Kucsera Gáborral nagy egyetértésben nevelik gyermekeiket.

„Álszent lennék, ha azt mondanám, hogy nem voltak problémáink – kezdte az AcNewsnak a sztáranyuka. – De mégis minden úgy jó, ahogy van. Gábor rengeteget változott, mint ahogy én is, összecsiszolódtunk. Két erős egyéniség vagyunk, ebből kifolyólag vannak is harcaink, de már nem olyan hangosak. Amikor megszületett második gyermekünk, Milla, azt mondtam minden álmom valóra vált, amit kívántam. Gábor csodálatos férj, és apuka, kislányunkkal hatalmas szerelemben vannak.”

Szabina azt meséli, sokan meglepődnek rajta, hogy két gyermek után is milyen csinos. Neki így természetes. Mint mondja, ebben is szerencsés, jó géneket örökölt.

„Mindkét gyermekem születése után, szoptatás közben gyorsan lementek rajtam a várandósság alatt felszedett plusz kilók. Milla még cicizik kilenc hónaposan. Össze vagyunk nőve, mindig együtt vagyunk, például edzeni is szoktam vele. Ő egyébként egy igazi csoda bonbon! A második gyermeknél minden könnyebb. Lazán vettük az elsőt is, de most már zsigerből jön minden. Most értem meg anyának lenni! Könnyedén vesszük a szülőséget, élvezzük a családi életet. Ilyen tökéletes anyaságot kívánok mindenkinek. Persze vannak nehézségek, mint mindenhol. De most már tudom, miért mondják, hogy anyának lenni egy csoda! Szeretem látni, hogy a fiam és a lányom imádják egymást, Minden reggel arról szól, hogy megölelgetik, megszeretgetik egymást. Kell ennél több?”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)