Távol a csillogástól találta meg boldogságát Bódi Sylvi

Pataki József 2019.04.17. Rivalda

Távol a csillogástól találta meg boldogságát Bódi Sylvi

Bódi Sylvi csupán évente három hónapot szokott Magyarországon tölteni, éppen ezért ritka, hogy interjút ad. A glammodell jelenleg itthon van, ezért most sikerült elérnünk, és boldogan mesélt nekünk külföldi élményeiről, új vállalkozásáról, sőt még a szerelmi élete is szóba került.  

poggyasz - rivalda

– Ritkán adsz interjút, mégis majdnem minden nap írnak rólad egy-egy fotód kapcsán, viszont kevesen tudják, hogy mivel is foglalkozol pontosan.

– Igen, úgy látszik, hogy ha akarok szerepelni, ha nem, a média nem enged ki a karmai közül. Olyan ez, mint a maffia: ha egyszer valaki bekerül, akkor onnan nincs kiút. A szörf is ilyen valójában. Ha egyszer belekóstolsz, nincs szabadulás. Öt hónapig Mikronéziában voltam egy szörfös úton. Ezen kívül nagyon sokat dolgozom a Youtube csatornámon. Nagy dolog ez számomra és mivel maximalista vagyok, így anyait-apait beleadtam kis csapatommal, hogy valami nagyon szépet és minőségit tudjunk mutatni a világnak. Az első epizódban a második otthonomat, Balit mutattuk meg a nézőknek.

– Mikor voltál utoljára itthon, illetve milyen gyakran jársz haza? Egyáltalán egy olyan világpolgárnak, mint te, mit jelent az otthon és haza?

– A szívem magyar, így a haza az Magyarország és az is marad örökre, bármerre is fúj a szél a nagyvilágban. Jelenleg is itthon vagyok Magyarországon. Valójában jövök-megyek, de alapvetően az mondható el, hogy az elmúlt egy évtizedben többet voltam távol, mint otthon. Nagyjából évi 3 hónapot töltök Magyarországon.

– Miért döntöttél úgy, hogy Youtube csatornát indítasz?

– Nagyon régi álmom volt egy utazós műsor. A Sylvi's World-öt egy tehetséges operatőr barátommal hoztam létre. Egy évvel ezelőtt fogant meg bennünk az műsor ötlete. Eleinte szó volt hagyományos TV műsorról is, de végül úgy döntöttünk, hogy YouTube-on hozunk létre egy csatornát, hogy ne legyünk korlátok köze szorítva, s ezáltal olyan tartalmakat oszthassunk meg, amelyekre nem igazán vonatkoznak szabályok és nincsenek megszakítva reklámokkal. A csatorna azzal a céllal jött létre, hogy szórakoztassuk azokat az embereket, akiket érdekelnek a szép és különleges országok, érdekes helyszínek, izgalmas kalandok. Igyekszünk nem csak a klasszikus turista látványosságokat megmutatni, hanem adott esetben ajánlunk számunkra szimpatikus programokat, jó éttermeket és különböző árkategóriájú szállásokat is. Ezen kívül a szörf is nagy hangsúlyt kap ezen a csatornán, mert szerintem ez a világ egyik legcsodálatosabb sportja, ami egyben életstílus és életérzés is. A felvételeken keresztül elrepítjük nézőinket a világ különböző szörfparadicsomaiba, ahol velem együtt szelhetik a hullámokat. Számtalan gyönyörű tengerpartot, sok szép hullámot és egzotikus szigetet látnak majd az emberek a videóinkban.

– Az utazásaid során mi volt eddig a legemlékezetesebb momentumod?

– Lehetetlen lenne egy dolgot kiemelni. Nagyon sok emléket és történetet őrzök a szívemben az utazásaimról. Ezeket egyszer talán majd egy könyvben mesélem el.

– Volt már olyan, hogy meghatódtál a kinti, nehezebb körülmények között élő embereken?

– Rendszeresen találkozom ezzel, hiszen én nem csak a turisták által látogatott helyekre utazom el, sőt! A valós életre vagyok kíváncsi, eszem ágában sincs egy all-inclusive szállodában koktélozgatni! Afrika sok országát végigjártam, ami sokszor szívfacsaró volt, de mégis ajánlanám mindenkinek, hogy utazzon el erre a kontinensre és nézze meg, hogy élnek itt az emberek, milyen sorsok vannak... aztán szépen tegye össze a két kezét, hogy neki van fedél a feje felett, étel az asztalán, és ha megnyitja a csapot, akkor iható víz is jön belőle. Sőt, még arról is dönthet, hogy milyen hőmérsékletű vízzel szeretne mosakodni. Sajnos nagyon sok mindent készpénznek veszünk és elfelejtünk hálát adni azért, amink van. Az embert nagyon helyre teszi egy-egy ilyen utazás és az ott megtapasztalt élmények. Ez is a létezés része és igenis azt gondolom, hogy látni kell ezt is! Ugyanakkor nagyon szeretem azt látni, hogy az egyszerű, természetközeli életet élő ázsiai emberek milyen boldogok! Alig van valamilyük, mégis mosolyognak, kedvesek és segítőkészek.

– Ki szokott kamerázni a részeknél?

– Hőke Péter operatőr barátom, aki ugyanolyan lelkes természetimádó, mint én. Emellett egy nagyon tehetséges ember, akit ugyanaz motivál, mint engem. Nagyon szeretem a látásmódját és felvételeit. Peti zseniális drónos, nagyon extrém dolgokat is bevállal és megcsinál. Azért szeretek vele dolgozni, mert Ő pontosan vissza tudja adni az én érzéseimet a felvételein keresztül. Minden videónk kicsit más lesz helyszíntől, körülményektől, témától és hangulattól függően. Amit mindegyiknél garantálunk az az igényesség, a minőség és a szép felvételek. Valójában két lelkes világutazó, természetszerető ember alkotásait fogják látni a nézők időről időre, akik Földünk szépséges tájait igyekeznek megmutatni nekik.

– Van most párkapcsolatod? Egyáltalán ilyen életvitel mellett lehet az embernek párkapcsolata?

– Kérem a következő kérdést! (nevet) Bár mindenféle hírek és találgatások mennek a médiában, amiken jókat nevetek, de a helyzet az, hogy hosszú évek óta titok övezi a magánéletemet, és ha rajtam múlik, akkor ez örökre így is marad.

– Lesz olyan, amikor azt mondod majd, hogy kiutaztad magad és hazaköltözöl véglegesen, vagy otthont, családot alapítasz egy országban?

– Minden lehetséges. Túlságosan egymásba habarodtunk az óceánnal, így nem tudnám elképzelni az életemet hosszútávon nélküle. Távol a csillogástól, tengerparton, hullámok közelségében, egyszerű életet élve és édes kis picurokat nevelgetve viszont annál inkább.

Fotók: Simon Williams, Richard Kotch

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Bejutott a TOP 40-be magyarország szépségkirálynője!

Pataki József 2022.01.21.
Elsőként tudta meg az AcNews, hogy milyen hatalmas eredményt ért el Tótpeti Lili

Nagy dobásra készülnek Sipos Petiék - "Nem gondoltam volna, hogy megéli a zenekar a 31. születésnapját"

Pataki József 2022.01.21.
Az Irigy Hónaljmirigy idén fogja bepótolni a zenekar történetének eddigi legnagyobb buliját.

Molnár Anikó: 10 év után újra elkezdek magammal foglalkozni

Pataki József 2022.01.20.
Az egykori Nagy Ő úgy döntött, hogy 2022 a változás éve lesz, és visszaszerzi régi alakját.

Huppsz

Megdöbbentő titkot árult el magáról Wolf András

Pataki József 2022.01.22.
A sztárséf nemcsak arról lebbentette fel a fátylat, hogy milyen gyakran főz a családjának, de a gyorséttermekkel kapcsolatban sem rejtette véka alá a véleményét.

Hegyes Berci: Most viszont eljött az én időm és nagyon örülök neki!

AC News 2022.01.21.
Hegyes Berci végre azzal foglalkozik, ami a legjobban hiányzott neki. Most újra van ideje ugyanis eljárni edzeni. A Dancing with the Starsból megismert táncos erről már egy képet is posztolt Instagram-oldalán.  

Megmutatta jegygyűrűjét Tóth Vera

Pataki József 2022.01.21.
Az énekesnő megható szöveget írt az ékszer képéhez.
video3a - Kategóriák között
video2a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között

AC News

BKK: Tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek

AC News 2022.01.21.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain használható időalapú jegyek bevezetéséről a jövő héten tárgyal a Fővárosi Közgyűlés. Kedvező határozat esetén tavasztól jöhe...

A magyar kultúra napja - Tematikus tárlatvezetésekkel ünnepel a Magyar Nemzeti Múzeum

AC News 2022.01.21.
Tematikus tárlatvezetésekkel ünnepli a magyar kultúra napját a Magyar Nemzeti Múzeum. Az időszaki kiállításokhoz kapcsolódó és az épület történetét bemutató négy programban...

Honvédkórház főigazgatója: A két oltás nem elegendő

AC News 2022.01.21.
A két oltás nem elegendő, ezt ma már mindenki látja - fogalmazott Wikonkál Norbert Miklós, a Honvédkórház főigazgatója péntek reggel az M1 aktuális csatornán.   

Sziréna

Zaklatás miatt kell felelnie – 2517 hívás, 1178 SMS

AC News 2022.01.21.
Zaklatás miatt kell felelnie annak a 40 éves férfinak, aki a gyanú szerint négy hónap leforgása alatt több ezer hívást indított és SMS-t küldött volt párja telefonszámára. A beretty&oacut...

Egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát

AC News 2022.01.21.
A rendőrök a kommandósokkal együttműködve azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.

Egyik lefogta, a másik kirabolta a 77 éves bácsit

AC News 2022.01.21.
Őrizetbe vettek egy 17 éves és 18 éves tiszaalpári férfit, akik a gyanú szerint az egyik éjszaka bementek 77 éves áldozatukhoz, lefogták és elvették a pénzét. Amint a rendőrök tudomás&aacu...
video2a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között

Itthon

15 957 az új fertőzöttek száma Magyarországon, elhunyt 65 beteg

Pataki József 2022.01.21.
Magyarországon a beoltottak száma 6 329 185, közülük 6 073 498-an a második, 3 457 497-en pedig már a megerősítő, harmadik oltást is megkapták. 15 957 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete &oacut...

Orbán: Nem lehet gyengíteni a védekezést

Pataki József 2022.01.21.
Szabad, sőt kell vitatkozni arról, hogy milyen a jó védekezés, de ezt úgy kell tenni, hogy közben a védekezést ne gyengítsék - mondta a koronavírus-járvánnyal összefüggésben Orbán Viktor...

Vietnami tudományos díjat kapott Karikó Katalin

Pataki József 2022.01.21.
Karikó Katalin kapta kutatótársaival, Drew Weissmannal, a Pennsylvaniai Egyetem és Pieter Rutter Cullisszal, a Brit Columbia-i Egyetem professzorával a VinFuture Grand Prize-t, az első ízben átadott vietnami tudományos elismerést, amell...

Világ

Bill Gates a jelenleginél sokkal súlyosabb világjárványokra figyelmeztet

Pataki József 2022.01.21.
Bill Gates a koronavírusnál sokkal súlyosabb világjárványok kialakulásának lehetőségére figyelmeztetett, és felszólította a világ kormányait, hogy több milliárd dollárral j&aa...

Az EU fizetési felszólítást küldött Lengyeloroszágnak

Pataki József 2022.01.21.
Az Európai Bizottság fizetési felszólítást küldött Lengyelországnak, mert nem tett eleget az Európai Unió Bíróságának a lengyel legfelsőbb bíróság fegyelmi kamarájá...

Leszavazták a szenátusban Biden javaslatát

Pataki József 2022.01.21.
Két demokrata párti szenátor voksával az 50 fős republikánus frakció szerdán leszavazta Joe Biden amerikai elnök javaslatát a szenátusi obstrukciós eljárás megszüntetéséről és az amer...
min-mano
video3 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között

Profil

Kővári Erika: Hiszek abban, hogy amit adsz, azt kapod vissza

Pataki József 2022.01.22.
A pénzügyi tanácsadó már nagy múltat tudhat maga mögött. feladatának tekinti, hogy mindenkinek személyre szabott ajánlatokat rakjon össze és csakis az ügyfelei érdekét képviselje mindentől f...

Benedekffy Katalin: Különleges volt megtapasztalni, milyen, ha az ember nem primadonnaként létezik

AC News 2022.01.15.
A könnyűzenészek mellett a komolyzene kiemelkedő alakjait is nagyon megviselte az elmúlt időszak. Benedekffy Katalin énekművész, aki hazai és nemzetközi színpadokon egyaránt nagy sikereket ért el a vírus előtt, soká...

Mann-Schőner Gizella: Gyűlölet nélkül éltem

AC News 2022.01.05.
A 92 éves Gitta túlélte Auschwitzot, szembenézett a rettegett Dr. Mengelével és most arra tanítja a fiatalokat, hogy szeressenek, és ne gyűlölködjenek.

Amiről beszélnek

Elhunyt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

AC News 2022.01.21.
Elhunyt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték. &...

Dévényi Tibi bácsi: Senkit nem hívunk meg az esküvőnkre

AC News 2022.01.21.
Kiderült, milyen esküvője lesz Dévényi Tibi bácsinak. A legendás lemezlovas ugyanis újra nősülésre adta a fejét.

Elhunyt Elza Soares, a brazil szamba királynője

Pataki József 2022.01.21.
Elhunyt 91 éves korában Elza Soares, a brazil szamba királynője, minden idők egyik legnagyobb brazil énekese - közölte pénteken sajtósa.
Video4a - Kategóriák között
min-mano
video5 - Kategoriak között