Távoznia kellett a népszerű sorozatból a fiatal magyar színésznek – „Ez az anyagi biztonság végét jelenti számomra”

Soltész Mónika 2019.06.06. Rivalda

Távoznia kellett a népszerű sorozatból a fiatal magyar színésznek – „Ez az anyagi biztonság végét jelenti számomra”

Fotó: TV2

Takács Zalán fiatal kora ellenére számos színházi szerepet tudhat maga mögött, mégis az igazi népszerűséget a Jóban Rosszban napi szereplése hozta meg számára. Három év után azonban távoznia kell a produkciótól, ami a biztos megélhetést jelentette számára. Az anyagiak mellett kollégái, barátai is hiányozni fognak a mindennapjaiból. Azonban úgy érzi, a Jóban Rosszban után is van élet, és nyitott minden új felkérésre, melyről elsőként az AcNewsnak mesélt.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Takács Zalán áprilisban állt utoljára a Jóban Rosszban Dekájaként a kamera elé, hiszen karaktere elköltözik Csillagkútról. Boldog három évet tudhat maga mögött, és most elárulta, hogyan érinti a sorozatból való távozása.

„Természetesen nem jól, hiszen nagyon szerettem ezt csinálni. Sajnos minden előzmény nélkül született meg ez a döntés, de várom az új feladatokat, és kíváncsi vagyok, hogyan alakul tovább a szakmai életem. Egy csapásra lett vége a biztos megélhetés, ez az anyagi biztonság végét jelenti számomra” – mondta őszintén a fiatal színész lapunknak, aki számtalanszor csalt mosolyt a nézők arcára kedvességével és nagylelkűségével. Mégis igyekszik túltenni magát a történteken, és csak a jövőjére koncentrál.

„Le kell zárnom a múltat, de mindig hálás leszek ezért a lehetőségért, mert mindvégig nagyon jól éreztem magam. Nincs bennem harag, hiszen szép három év áll mögöttem. A kollégáimmal is rendkívül jó kapcsolatot ápolok, a sok munka összekovácsolt bennünket, barátként tekintek rájuk. Sajnálják, hogy távoznom kellett, ugyanakkor megijedtek, hogy ez velük is bármikor megtörténhet” – tette hozzá Zalán, aki azt is elárulta, miképp változtak meg a mindennapjai a forgatások megszűnésével.

„Nem vagyok elkeseredve, már csak azért sem, mert hála Istennek lett helyette más feladatom és elfoglaltságom. Most éppen egy mozifilm főszerepére készülök, már próbálok, és ez tölti ki a mindennapjaimat. Nem árulok el titkot, hogy Badits Ákos Űrpiknik címmel készülő sci-fi vígjátékról van szó. De színházban is kaptam feladatot egy év kihagyás után, és június 24-én lesz a bemutatóm az Orlai Produkciós Irodánál” – mesélte lapunknak a 24 éves színész, akivel arról is beszéltünk, nyitott-e arra, hogy színházi társulati tagként dolgozzon a jövőben.

„Természetesen, amennyiben olyan ajánlat találna meg. De akár egy másfajta struktúrában működő televíziós munkába is boldogan vágnék bele ezek után. Örülnék, ha egy másik sorozatban, egy teljesen új figurában mutatkozhatnék meg, mint az elmúlt három évben. Nem azért, mert ezzel bármi problémám lenne, csak mégis egy új kihívás lenne számomra” – zárta a beszélgetést Takács Zalán.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)