Teljes a hírzárlat! Aggódnak a barátai Sas Józsefért

Soltész Mónika 2019.03.08. Rivalda

Teljes a hírzárlat! Aggódnak a barátai Sas Józsefért

Aggódnak a barátai és kollégái is Sas Józsefért, hiszen állapotáról egyelőre nincsenek friss hírek. Azt azonban az AcNews megtudta, hogy jelenleg hol kezelik a legendás nevettetőt.
 

hbs(400x300)

A Bors és a Story információi szerint is Sas József thaiföldi pihenése közben lett rosszul, így távol Magyarországtól szorult orvosi kezelésre. A tegnapi hírek még arról szóltak a lapokban, hogy a 80 éves művész állapota csak később tette lehetővé, hogy biztonságban hazaszállítsák, így a tervezett időponthoz képest csütörtökön érkezett meg a fővárosba, mint kiderült, egy légi betegszállításra szakosodott cég különrepülőjével, ami a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljához érkezett, onnan pedig nem sokkal egy szirénázó mentőautóval vitték tovább.

A Blikk a Samaritanus Mentőszolgálat Facebook-oldalán szúrta ki a fotókat, amelyekkel a sikeres „akcióról” számoltak be: „Ismét közös munka a Trustair Aviationnal! Népszerű művész földi szállításában segédkeztünk” – olvasható a repülőtéren készült fotók mellett.

Lapunk megkereste a művész pályatársait, akik a tegnapi nap folyamán még nem tudtak barátjuk állapotáról semmit, de még ma is nagyon aggódnak, hiszen hiába keresték, nem tudták utolérni. Heller Tamás, aki évtizedek óta partnere Sas Józsefnek, többször próbálta felhívni barátját, ám ezidáig nem sikerült beszélniük.

„Tegnap óta hívtam többször, de sajnos nem vette fel a telefont. Mindössze annyi jutott a tudomásomra, hogy állítólag egy budai kórházban ápolják, nem otthon. Bemennék személyesen is hozzá, de sajnos le vagyok sántulva, meghúzódott a lábam egy előadás közben” – mondta az AcNewsnak Heller Tamás, aki pályatársaival is folyamatosan kapcsolatban áll, hátha valaki új információkat tud meg.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)