Tóth Gabi tesz az eurovíziós kudarcra - „Már nem az a 16 éves tapolcai kislány vagyok”

AC News 2017.03.27. Rivalda

Tóth Gabi tesz az eurovíziós kudarcra - „Már nem az a 16 éves tapolcai kislány vagyok”

Tóth Gabi profizmusa nem ismer határokat. A folyton megújuló énekesnő számtalan díjat tudhat már magáénak, a napokban pedig - az olvasók szavazatai alapján - immár másodjára is megválasztották az év énekesnőjének a Glamour Women Of The Year gálán. Az AcNews-nak adott interjújában a felhőtlen öröm mellett Gabi azt is elmondta, hogy már nem akar A Dal versenyén bánkódni, illetve az is kiderült, hogy felválthatja-e a színészet az éneklést az életében.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Nekem ez most egy óriási visszaigazolás, és ezért nagyon hálás vagyok a Glamournak, és az olvasóknak egyaránt! Ezúton is köszönöm szépen, hogy szavaztak rám. Amikor egy díjat másodjára kapsz meg, az maga a csoda, mert akkor érzed igazán, hogy ez nem lehet véletlen” – mondta boldogan Gabi, aki az említett díjra való jelöltek közül Pásztor Annát, az Anna and the Barbies énekesnőjét tartotta leginkább esélyesnek.

„Mindannyian nagyon különleges és erős nők, igazi példaképek, és nagyszerű művészek. Valójában nem is számítottam rá, hogy az én nevem hangzik el, mert annyira erősnek tartottam a jelöltek listáját. Leginkább talán Annát tartottam esélyesnek, mert ő is régóta, és nagyon elkötelezetten dolgozott, hogy ott legyen, hogy elérje a céljait. Minden jelölt igazi inspirációt jelent nekem! Köszönöm nekik, hogy együtt lehettem velük!” – áradozott a kollégáiról az énekesnő.

Nem titok: Gabi egyik nagy álma az volt, hogy hazánkat képviselhesse idén az Eurovíziós Dalfesztiválon, de elmondása alapján ezen már nem szeretne rágódni többet.

 „A múltat el kell engedni és nincs értelme rágódni rajta. Örülök, hogy a Dal adásaiban megmutathattam az régi/új zenei projektemet, hiszen a népzenei-etnós vonzódásom még gyerekkoromra nyúlik vissza. Ráadásul ez az első olyan dal, aminek nem csak előadója, hanem egyik szerzője is vagyok” – magyarázta az év énekesnője, aki azt reméli, hogy az elnyert díjak mellé, idővel a hiányzó Fonogram-díjat is magáénak tudhatja majd.

A színészi szárnyait is bontogató tehetség a színpadon is teljesen otthonosan mozog, de elmondása alapján, bármennyire is élvezi a színészetet, az éneklést nem engedné el soha. „Elsősorban énekesnőnek tartom magamat, de persze a két műfaj nem áll rettenetesen távol egymástól… Játszottam már Győrben, tavaly a Shrek-ben és most idén a Passió XXI-ben… Viszont nagyon fontos nekem, hogy saját dalokat írjak és azokkal is színpadra tudjak lépni. Ezt nem szeretném elengedni soha”- vélekedett az X- Faktor egykori mentora.

Gabiról elmondható, hogy a Megasztárban aratott győzelme óta a közönség előtt vált felnőtté, ahol a rengeteg megpróbáltatás, siker, és csalódás mellett, most úgy érzi, végre révbe ért.

 „Tizenhárom éve vagyok a pályán, voltak sikerek és kudarcok is, de most érzem azt, hogy olyan emberek vesznek körül, akikben igazán megbízom, olyan zenét csinálok, amiben nagyon otthon vagyok. Megtanultam kezelni jobban a feszültségeket, a stresszt, a konfliktusokat, a csalódásokat és a sikereket is. Ha végtelen bölcsesség még nem is szállt meg, de már nem az a 16 éves kislány vagyok, aki Tapolcáról felkeveredett a fővárosba. Természetesen igyekszem azt a lányt, a naivitását és pár fontos tulajdonságát megőrizni, de azt hiszem érthető, hogy 29 évesen érettebb és harmonikusabb vagyok, mint voltam több mint egy évtizede. A tapasztalatok megérlelik az ember személyiségét” – összegezte lapunknak az elmúlt éveket 2017 legjobb énekesnője.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT