Többször is rosszul lett Csomor Csilla - Még idejében észrevette, hogy gond van

Pataki József 2020.06.29. Rivalda

Többször is rosszul lett Csomor Csilla - Még idejében észrevette, hogy gond van

A színésznőt nagyon megviselték az elmúlt hónapok. Többször rosszul lett, ezért orvoshoz kellett fordulnia. Szerencsére még időben diagnosztizálták nála a betegséget, most pedig egy hosszú terápia vár rá, hogy újra egészséges lehessen.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Csomor Csilla nemrégiben posztolta a hivatalos Facebook oldalára, hogy „sajnos van egy kicsi baj”.  Ez már csak azért is volt meglepő, mert régóta az egészséges életmód híve, rendszeresen sportol, és folyamatosan formában tartja magát.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra, hogy mi lehetett a probléma, mint kiderült, a baj most még csak kicsi, de ha nem foglalkozott volna vele, könnyen nagyobb gond is kerekedhetett volna belőle. Éppen ezért a színésznő hangsúlyozta, nagyon fontos a megelőzés.

„Az elmúlt időszakban nagyon sokat vállaltam magamra, és hát a karantén időszak sem tett jót nekem. Mind lelkileg, mind fizikailag megviselt” – kezdte lapunknak Csomor Csilla, aki nem várt sokat azzal, hogy orvoshoz menjen, és teljes kivizsgálást kérjen magának.

„Éjszakánként gyakran felébredtem, nem éreztem jól magam. Egyre többször nyomást éreztem a mellkasomban. Aztán eldöntöttem, hogy ez az állapot tarthatatlan, orvoshoz fordultam. Ott derült ki, hogy hipertóniám, magas vérnyomásom van. Ezt sajnos az édesanyámtól örököltem, ő már egy éve súlyosan beteg. Nem akartam úgy járni, mint ő, nem akartam, hogy én is sztrókot kapjak. Szerencsére még időben elvégezték a szűrést, így most terápia vár rám, hogy visszaállítsuk a normális szintre a vérnyomásom. Ezen kívül most nyáron rengeteget fogok pihenni, kint leszek a szabadban, golfozom, és jobban odafigyelek az egészségemre. Ez a legfontosabb, hiszen ha egészség van, minden van.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT