Torres Dani: Sajnos mostanra a lehetőségeim és a pénztárcám végére értem

Soltész Mónika 2020.06.10. Rivalda

Torres Dani: Sajnos mostanra a lehetőségeim és a pénztárcám végére értem

Torres Dani bevételi forrásai is megszűntek márciusban, a koronavírus-járvány okozta intézkedések miatt. Az énekes azonban nem tétlenkedett ezidő alatt. A negyedik albumán dolgozik, új dalt adott ki, és több online koncertet szervezett rajongóinak. Az AcNewsnak elárulta, most a megélhetése miatt civil munkát keres, mielőtt ő is anyagilag nagy bajba kerülne.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Torres Dani az elmúlt hónapokat is munkával töltötte. Lapunknak elárulta, hogy élte meg ezt az időszakot.

„Ez a helyzet mindenkit váratlanul ért. Miután az összes munkámat lemondták, szembesültem azzal, hogy nem lesz beláthatatlan ideig bevételem, és már túl voltam az első pánikon, a karantén nem okozott különösebb gondot számomra. Ez az időszak rendkívül produktív volt, hiszen végig dolgoztam, online koncerteket szerveztünk, és kijött a Valami jó című dalom, melynek a videójához egy karantén kezdeményezést indítottam. Nagy örömömre sokan csatlakoztak hozzám. Nem unatkoztam, bőven volt mit csinálnom” – kezdte lapunknak Dani, majd hozzátette, mivel egyelőre nem tudni, mikor tér vissza a színpadra, úgy döntött, szakmájában próbál elhelyezkedni.

„Most már vége van a karanténnak, az élet is kezd visszaállni a normál kerékvágásba, azonban ez ránk, zenészekre még nem teljesen igaz. Sajnos mostanra a lehetőségeim és a pénztárcám végére értem, muszáj valamilyen bevételi forrást keresnem. Sajnos a számlákat továbbra is fizetni kell, lépnem kell valamerre, mert különben én is bajba kerülhetek. Képesítésem szerint idegenvezető, zenész és színész vagyok, pont ezzel a három szakmával nem tudok jelenleg mit kezdeni. Angolul, spanyolul felsőfokon, portugálul társalgási, németül alapszinten beszélek. Így abban bízom, hogy ezzel a tudással tudok olyan munkát találni, amivel átmenetileg pénzhez juthatok. Sajnos úgy hallottam, hogy már az augusztusi és a szeptemberi fellépéseket is folyamatosan mondják le – fűzte hozzá a zenész, aki ismerősi körében kért segítséget álláslehetőség reményében. – Már kaptam rengeteg címet, elérhetőséget, ahova mindenképpen elküldöm az önéletrajzomat. Az üzleti kommunikáció rész felé kacsingatok, hiszen van tapasztalatom, nemzetközi kapcsolattartásban, akár még egy üzleti terveit is meg tudok írni, ha olyan kéréssel fordulnának felém. Bízom benne, hogy mielőbb sikerül valamit találnom. Megpróbálok azelőtt lépni, hogy elkezdjek aggódni, mi lesz a jövőben, de bizakodó vagyok. Amíg nem léphetek újra színpadra, továbbra sem tétlenkedem, ebben az évben megírom a negyedik albumomat is, melyre három dal már elkészült. Igaz, ahhoz, hogy ez megjelenhessen, gyűjtenem kell némi tőkét, viszont pont ezek az alapok vannak kimerülőben.”

Dani egyébként úgy véli, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet talán mégis valamire jó volt.

„Bízom abban, hogy ez a vírus megtanította arra az emberiséget, amire már nagyon régóta szükségünk lett volna. Egyrészt arra,- mivel társas lények vagyunk, - szükségünk van egymásra, és az egymással való összefogásra. Másrészt hogy a családoknak több időt kellene együtt töltenie az elfoglalt hétköznapokban is, a harmadrészt talán egy fokkal tisztábbak lettünk, és vigyáznunk kell a bolygónkra.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT