Tóth Andi: Rendkívül szegény családban nőttünk fel, ezért mindig vannak tartalékaim

Soltész Mónika 2020.06.30. Rivalda

Tóth Andi: Rendkívül szegény családban nőttünk fel, ezért mindig vannak tartalékaim

Tóth Andi sosem szeretett unatkozni, az elmúlt hónapokat kihasználva, „tollat ragadott” és egy 150 oldalas könyvet írt. Az AcNewsnak elárulta, ezen időszak alatt egy vállalkozást is elindított barátnőjével, és hamarosan egy beszélgetős műsor keretein belül lehet őt viszontlátni. Ő is jó ideje bevétel nélkül maradt, és bár édesanyja spórolásra nevelte, mint mondja, a tartalékai neki is fogytán vannak. De nem aggódik, pozitívan látja a jövőt, és abban bízik, hamarosan újraindul a színpadi élet is, ami már nagyon hiányzik neki.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Tóth Andi igazán bombaformában van. Az énekesnő Instagram-oldalán, egy szuper szexi fotóval köszönte meg, hogy már százezren követik. Mint mondja, sokat tesz azért, hogy jó formában legyen, és jó érzéssel tölti el a sok kedves rajongói bók, még ha nem is teljesen elégedett önmagával.

„Nagyon sokat edzek, mindig fontos volt számomra a testmozgás, és egy évvel ezelőtt elkezdtem bokszolni is. Nagyjából három éve derült ki, hogy laktózérzékeny vagyok, majd tavaly jártam allergológusnál, ahol megtudtam, a gluténnal sincs ez másképp, így ez az étkezés szempontjából sok mindenben meggátol. Megválogatom, hogy mit eszem” – kezdte lapunknak az énekesnő, akit rajongói mindig szebbnél szebb üzenetekkel bombázzák.

„Egy nőnek mindig jól esik, ha dicsérik, jó érzés a reggeli ébredés után a közösségi oldalakat átpörgetve látni a sok kedves bókot. De olyan nem igazán van, hogy egy nő teljesen elégedett magával, én sem tartozom ebbe a kategóriába. Ha nagyon szeretnénk, mindannyiunk tudunk hibát találni magunkon, de azt sem mondom, hogy elégedetlen lennék, inkább, ha valami kevésbé tetszik, azért teszek, például elmegyek többet edzeni” – fűzte hozzá Andi, aki egy bomba bikinis fotóval köszönte meg rajongóinak, hogy elérte a százezres követői számot Instagram-oldalán, és nem titkolja, óriási öröm ez számára.

„Mosolyogtam magamban, mert néhány évvel ezelőtt 10-15 ezres táborom volt csak, ami mára rendkívül felpörgött. Jó érzéssel tölt el, hogy ennyi ember kíváncsi rám, a mindennapjaimra, és hálás vagyok, amiért szeretnek, ezáltal pedig azt éreztetik, hogy kicsit különleges vagyok” – mondta nevetve az énekesnő, majd elárulta, a kényszerpihenő ideje alatt sem tétlenkedett, sőt új kihívásokba kezdett.

„Talán lassan minden újraindul, az utóbbi napokban már ez ügyben meg is csörrent a telefonom, de mindenki az augusztus 15-ig meghúzott határ eltörlésében reménykedik. Nagyon hiányzik a színpad, sajnos pont a nyári időszak marad ki, amikor kicsivel többet tudnánk keresni. Fel vagyok minden ilyen helyzetre készülve, mert hála Istennek édesanyám nagyon spórolós volt, rendkívül szegény családban nőttünk fel, ezért mindig vannak tartalékaim, amiket csak elő kell vennem, és ez most is jól jött. Persze nem évekig, csak néhány hónapig tart ki, ezért bízom benne, hamarosan újra színpadra állhatok. És pont emiatt vagyok hálás a követőimnek is, mert az Instagram-oldalam is egy minimális munkafelület számomra. Soha nem szerettem unatkozni, így a kényszerpihenő ideje alatt írtam egy könyvet, majd meglátjuk, hogy kiadásra kerül-e vagy sem, ez is egy hónapom belül ki fog derülni. Lekötött, és annyira jól éreztem magam, hogy két hét alatt sikerült elkészítenem a 150 oldalas könyvet. Sőt, a barátnőmmel egy vállalkozást is elkezdtünk, ami egy beszélgetés formájában történik majd meg. A karantén alatt mindenki rájött, mennyire fontos a személyes találkozás, az, hogy négyszemközt tudj valakivel beszélgetni. Abból indult ki, hogy ilyen már nincsen, kicsit talán a Facebook live-ok és a különböző talk show-k által tudnak belelátni a valódi énünkbe az emberek, személyesen nem. Ezen szeretnék változtatni, és úgy tervezzük, 20-25 személlyel csinálunk majd beszélgetéseket, egy baráti közegben, ahol tudnak kérdésekkel hozzánk fordulni.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT